Lid worden van een club

Bekijk de video Lid worden van een club

Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

1. Ga naar Home en selecteer Community en vervolgens Clubs op Xbox.
  2. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club vinden om een club te zoeken.
  3. Selecteer een club.
  4. Selecteer Uitnodiging vragen onder Info. De eigenaar en beheerders krijgen een melding dat u lid wilt worden.

Wanneer een club uw verzoek accepteert, wordt u lid en verschijnt de club in het gedeelte Vrienden en clubs van de guide.

Ga naar Clubs op Xbox (zie stap 1) om te controleren of u uitnodigingen voor clubs hebt. Wanneer u uitnodigingen voor clubs ontvangt, staan deze onder Uw clubuitnodigingen. Selecteer Uitnodiging accepteren onder de club waarvan u lid wilt worden.

U kunt uitnodigingen voor clubs ook zien als u dubbeltikt op de Xbox-knop , Meldingen selecteert en vervolgens de melding selecteert.