Wachtwoord nog steeds vereist na wijzigen van e-mailadres en aanmelden op Xbox One instellen op "Grenzeloos"

Op deze pagina wordt beschreven wat u kunt doen als uw wachtwoord nog steeds wordt gevraagd op uw Xbox One-console nadat u de primaire alias (e-mailadres) van uw Microsoft-account hebt gewijzigd en de aanmeldingsvoorkeuren van uw console hebt ingesteld op "Grenzeloos".

Oplossing

Als u zich na 48 uur nog steeds niet kunt aanmelden zonder uw wachtwoord in te voeren, verwijder uw profiel dan van de console en voeg het daarna weer toe:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode onder Account.
  5. Selecteer Mijzelf verwijderen van deze Xbox en selecteer daarna Mijn account verwijderen om te bevestigen.
  6. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  7. Selecteer Aanmelden.
  8. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  9. Meld u aan met uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord.
  10. Herhaal stappen 1-4 en ga terug naar Aanmelden, veiligheid en wachtwoordcode.
  11. Selecteer Voorkeuren wijzigen.
  12. Selecteer Grenzeloos.