Delen in de activiteitsfeed van een club

Clubs zijn geweldig voor iedereen die met anderen in contact wil komen in de Xbox-community. Een manier om in contact te komen is te zien wat clubleden doen in de activiteitsfeed van een club. Plaats uw ideeën, laat reacties achter, vind berichten leuk, deel berichten en nog veel meer.

Waar vind ik de activiteitsfeed van een club?

1. Ga als volgt te werk:
    • Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
    • Druk op de Xbox-knop  om terug te gaan naar Home, selecteer het tabblad Community en selecteer vervolgens Clubs op Xbox. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club vinden om een club te zoeken.
  2. Selecteer het tabblad Activiteitsfeed.

Wat is er te zien in de activiteitsfeed van een club?

• Nieuwe gameclips of schermopnames die leden hebben toegevoegd.
  • Achievements die leden hebben ontgrendeld.
  • Tekstberichten die leden hebben geplaatst.

Wie kan de activiteitsfeed van een club zien? Als het een openbare club is, kan iedereen de activiteitsfeed van de club zien. Als het een privé of verborgen club is, kunnen alleen leden zien wat erin staat.

Wie kan iets plaatsen op de activiteitsfeed van een club? Dat beslist de eigenaar van de club, maar standaard kunnen alle leden iets plaatsen. Als u de eigenaar van de club bent en u wilt wijzigen wie iets kan plaatsen:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Beheren en selecteer vervolgens Instellingen club.
  3. Selecteer Wie kan iets in de feed plaatsen? en kies één van de opties.