Naam van een club wijzigen

Als u de naam van uw club wilt wijzigen, kunt u de naam eenmalig wijzigen. Denk eraan, als uw club openbaar of privé is, moet de naam gemakkelijk te vinden zijn, zorg dus dat het een fantastische naam is!

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer Aanpassenen selecteer de naam van de club bovenaan op de pagina.
  3. Selecteer het vak om het toetsenbord te openen, voer een naam in en druk op de Menuknop  om te controleren of de naam beschikbaar is. (Als de naam beschikbaar is, verschijnt er een vinkje in het vak.)
  4. Selecteer Ja wanneer dat wordt gevraagd.