Ongepast gedrag of inhoud in een club rapporteren

Wanneer iemand iets doet dat tegen de regels van de club is (die op de Infopagina van de Club staan), moeten leden die persoon rapporteren bij de beheerders van de club of het Xbox Live Policy & Enforcement Team. Als leden slecht gedrag of ongepaste inhoud in een club rapporteren, helpen ze de beheerders om de club leuk te houden voor iedereen.

Een lid van een club rapporteren:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Overzicht, kies een gamertag (of voer deze in het zoekvak in en kies vervolgens de gamertag) en selecteer Meer > Rapporteren.
  3. Kies een reden in de lijst en selecteer Rapporteren.

Ongepaste inhoud in de activiteitsfeed van de club rapporteren:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Activiteitsfeed en selecteer de ongepaste inhoud.
  3. Ga met de muisaanwijzer naar de gamertag en selecteer Opties > Rapporteren.
  4. Selecteer Beheerder club of Xbox Live Policy & Enforcement Team en selecteer vervolgens Rapporteren.

Een chatonderwerp of -bericht in chats in de club rapporteren:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Chatten, selecteer het chatonderwerp of -bericht en selecteer vervolgens Rapporten.
  3. Selecteer Beheerder club of Xbox Live Policy & Enforcement Team en selecteer vervolgens Rapporteren.

Een club rapporteren:

1. Ga als volgt te werk:
    • Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
    • Tik op de Xbox-knop om terug te gaan naar Home, selecteer het tabblad Community en selecteer vervolgens Clubs op Xbox. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club vinden om een club te zoeken.
  2. Selecteer een club.
  3. Als u zich in een club bevindt, selecteert u Rapporteren en vervolgens opnieuw Rapporteren om te bevestigen.