Reageren op een Op zoek naar groep-bericht

Wanneer u door Op zoek naar groep bladert, ziet u zoekertjes voor 'gamers gevraagd' die zijn gemaakt door de Xbox-community. Dit is een eenvoudige manier om gamers met soortgelijke doelstellingen en interesses samen te brengen.

Reageren een Op zoek naar groep-bericht:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Party's en selecteer vervolgens Op zoek naar groep.
  2. Selecteer een game in de lijst (u gaat dan naar de hub van die game).
  3. Blader of zoek berichten in Op zoek naar groep. Voer labels of trefwoorden in het vak in om uw zoekopdracht te verfijnen.
  4. Kies een bericht dat u interesseert en selecteer Ik ben geïnteresseerd.

De persoon die het bericht heeft gemaakt (de host), moet u bevestigen voordat u een uitnodiging voor de party ontvangt. Ga als volgt te werk om te zien of de host u heeft bevestigd:

• Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Meldingen, selecteer de melding en selecteer vervolgens Starten. In het Op zoek naar groep-bericht staat uw gamertag nu in de lijst Bevestigd.
  • Als u berichten in behandeling wilt zien, dubbeltikt u op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer vervolgens Party's en kies het Op zoek naar groep-bericht.

Nadat u bent bevestigd, ontvangt u een party-uitnodiging op het tijdstip dat in het bericht staat.