Voorstelling van Op zoek naar groep voor Xbox One en de Xbox-app

U kunt Op zoek naar groep beschouwen als een soort bulletinboard voor 'gamers gevraagd', een manier om gamers met soortgelijke doelen en interesses te vinden op Xbox Live. U kunt er bladeren door berichten van de Xbox-community en reageren op berichten die u aanspreken. Of u kunt uw eigen bericht maken - als er genoeg geĂ¯nteresseerden zijn, kunt u ze verzamelen in uw party en samen spelen!

Het is bovendien eenvoudig om uw Op zoek naar groep-activiteiten mee te nemen naar uw andere apparaten - gebruik Op zoek naar groep gewoon op de Xbox-app en ga verder waar u was gestopt op Xbox One, of omgekeerd.