Hoe u foto's en de biografie van uw band op Xbox Music kunt plaatsen

Overzicht

Ontdek hoe u foto's en de biografie van uw band op Xbox Music kunt plaatsen. Volg deze stappen om informatie over uw band op Xbox Music te publiceren.

Stap 1: Zorg dat uw muziek wordt verkocht in de Xbox Music Store

Dat proces is eenvoudig te starten. Ga naar Uw muziek verkopen in de Xbox Music Store om uw muziek in de Store te krijgen.

Stap 2: Maak uw BandPage-account

BandPage is de verzamelplaats voor muzikanten, waar u uw online aanwezigheid kunt beheren en unieke kansen voor e-commerce krijgt. Via BandPage kunt u de biografie en foto's van uw band op alle Xbox Music-platforms publiceren, onder andere op Windows, Xbox en Windows Phone. Alles wat u daarvoor hoeft te doen, is uw BandPage-account aanmaken en deze pagina koppelen aan Xbox Music.

Stap 3: Foto's toevoegen aan uw BandPage-profiel

De Xbox Music-ervaring is erg visueel, daarom hebben we fantastische foto's van u nodig, het soort foto's dat in een magazine kan staan, in een artikel over uw band.

Gebruik een foto die aan de volgende voorwaarden voldoet:

1. Er staat geen tekst op de foto, ook geen logo's of marketingtekst.
  2. Op de foto staat minstens het hoofd van één persoon.
  3. De foto is geen albumhoes.
  4. De foto maakt geen inbreuk op rechten van anderen en is niet aanstootgevend.

We raden aan dat u een liggende foto gebruikt (liefst in een verhouding van 2:1) als uw profielfoto. Om de foto te optimaliseren voor desktops en mobiele telefoons, stellen we voor dat u ook een staande foto en een vierkante foto uploadt. Als de verhoudingen en de kwaliteit niet ideaal zijn, kunnen we een foto van een andere leverancier gebruiken.
Stap 4: Werk de biografie in het profiel van uw band bij

Uw biografie moet het verhaal van uw band vertellen. We willen dat biografieën de volgende richtlijnen volgen:

• Beschrijf hoe uw band begon en waardoor de sound is beïnvloed.
  • Schrijf meer dan één of twee zinnen. Uw luisteraars willen meer te weten komen over uw band.
  • Gebruik geen HTML of URL's.
  • Gebruik geen aanstootgevende taal.
Stap 5: Wat dan?

Het kan ongeveer twee weken duren om uw BandPage te laten certificeren. Wanneer de pagina is gecertificeerd, verschijnt uw content in Xbox Music. Nu kunnen Xbox Music-gebruikers uw band horen, zien en er alles over lezen.

Opmerking Xbox behoudt zich het recht voor de publicatie van inhoud uit te schakelen.