Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account

Een betalingsoptie toevoegen Meld u aan bij uw Microsoft-account om een creditcard of PayPal toe te voegen als betalingsoptie.

Overzicht

Er kunnen een of meer betalingsopties worden gekoppeld aan uw Xbox Live-account. Eén betalingsoptie moet echter steeds gekoppeld zijn aan uw Xbox Live-lidmaatschap en u kunt deze optie niet verwijderen zonder ze te vervangen door een andere. Betalingsopties zijn onder meer:

• Creditcards
  • Voorafbetaalde creditcards
  • Bankpassen (niet overal beschikbaar)
  • PayPal-accounts (niet in alle regio's beschikbaar; zie PayPal gebruiken voor uw Xbox Live-account)
  • Automatische afschrijving (alleen voor Duitsland)

Onderwerpen over Xbox Live-betalingsoptie

Online stappen: Een betalingsoptie toevoegen

1. Ga in een browser op een apparaat met internetverbinding naar "Betalingsopties beheren" in Mijn account.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account als daarom wordt gevraagd.
  3. Selecteer Creditcard of PayPal onder Betalingsoptie toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen om uw creditcard, bankpas of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.
    Opmerking Voer uw bankpas in net zoals een creditcard. (Niet overal beschikbaar)

Stappen op de Xbox One-console: Een betalingsoptie toevoegen

1. Meld u aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-lidmaatschap is gekoppeld.
  2. Ga naar het Home-scherm.
  3. Druk op de Menuknop op de controller.
picture
  1. Selecteer Instellingen.
    Opmerking U kunt "Xbox, ga naar instellingen" zeggen vanaf elk scherm, maar u hebt een controller nodig wanneer u zich op het scherm Instellingen bevindt.
  2. Ga naar Betaling en facturering.
picture
  1. Selecteer Creditcard toevoegen of PayPal toevoegen.
picture
  1. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gegevens van uw creditcard of uw PayPal-account in te voeren. Wanneer u daarmee klaar bent, wordt uw betalingsoptie toegevoegd aan uw Xbox Live-account en is deze klaar voor gebruik.

Stappen op de Xbox 360-console: Een betalingsoptie toevoegen

1. Meld u aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-lidmaatschap is gekoppeld.
  2. Ga vanuit het Dashboard naar Settings en selecteer Account.
  3. Selecteer Manage Payment Options.
picture
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Add Credit Card en voer de creditcardgegevens in.
    • Selecteer Add PayPal om uw PayPal-account te gebruiken op Xbox Live.
    • Selecteer Direct Debit om een rekening voor automatische afschrijving toe te voegen (indien beschikbaar).
    • Werk een betalingsoptie bij.
    • Verwijder een betalingsoptie.

Opmerking Er moet steeds minstens één betalingsoptie ingevoerd zijn.

Een betalingsoptie wijzigen of verwijderen

Zie Uw Xbox Live-betalingsoptie wijzigen als u hulp nodig hebt om de betalingsmethode gekoppeld aan uw Xbox Live-lidmaatschap te wijzigen.

Zie Een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account verwijderen om te zien hoe u een betalingsoptie uit uw Xbox Live-account kunt verwijderen.

Problemen om creditcards toe te voegen of een betalingsoptie te wijzigen

Als u een fout te zien krijgt wanneer u een betalingsoptie wilt toevoegen of wijzigen, zoekt u de foutcode in de tool Fout- en statuscode zoeken.