Informatie over het aansluiten van een Xbox 360 draadloze netwerkadapter

Overzicht

In dit artikel wordt de Xbox 360 draadloze netwerkadapter beschreven en hoe u deze moet aansluiten.

Oplossingen

Over de Xbox 360 draadloze netwerkadapter

De Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter is compatibel met zowel de originele Xbox 360-console als de Xbox 360 S-console. Als u de adapter aansluit op een Xbox 360 S-console, wordt de interne draadloze N-functie van de console uitgeschakeld. (Het gebruik van de externe adapter kan de signaalsterkte en bandbreedte verbeteren als uw draadloze toegangspunt ver weg van de console staat.)
picture

De Xbox 360 draadloze netwerkadapter aansluiten

Volg deze stappen om de Xbox 360 draadloze netwerkadapter aan te sluiten op de Xbox-console:

1. Sluit de Xbox 360 draadloze netwerkadapter aan op de achterkant van de Xbox 360-console door de plastic lipjes op de adapter in de gleuven aan de achterkant van de console te klikken.

Opmerking De Xbox 360 S-console heeft deze gleuven niet, aangezien de console een interne draadloze verbindingsfunctie heeft. In bepaalde gevallen zal de draadloze N-netwerkadapter echter een beter bereik en bandbreedte bieden dan de interne draadloze functie van de Xbox 360 S-console. Als u de draadloze N-netwerkadapter bij een Xbox 360 S-console gebruikt, moet u de voetjes van de adapter uitklappen, zodat de adapter op of naast de console kan staan.

picture
  1. Steek de USB-kabel in de USB-poort aan de achterkant van de console.
picture

Opmerking Als u een draadloze adapter en een Kinect-sensor gebruikt, gebruik dan de verlengkabel voor de draadloze adapter die bij de Kinect-sensor zit om de draadloze adapter aan te sluiten op een USB-poort aan de voorkant van de console.

picture
  1. Zet de antenne omhoog.
picture
  1. Als er een netwerkkabel aan de achterkant van de console is aangesloten, koppel deze dan los.
  2. Configureer de draadloze instellingen op de console. Zie Draadloze instellingen configureren op uw Xbox 360-console voor meer informatie.