"Setup error - There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005"

Probleem

Wanneer u een programma voor de Xbox 360 Media Center Extender in Windows XP Media Center Edition 2005 met Service Pack 3 (SP3) probeert te installeren, krijgt u het volgende foutbericht te zien:

Setup Error
There is a problem with the installation of Windows XP Media Center Edition 2005. Uninstall the update to Media Center Edition 2005 and then re-install the update from the Windows Update website. Then run the Xbox 360 Setup again.

Dit probleem kan optreden als er een item ontbreekt in het register. Wanneer u een programma voor de Xbox 360 Media Center Extender installeert, controleert het programma het registeritem. Als de registersleutel ontbreekt, wordt het programma niet geïnstalleerd.

Opmerking Dit probleem treedt niet op als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

Oplossing

Om dit probleem op te lossen controleert u dat het registeritem bestaat op de computer met Windows XP Media Center Edition. Gebruik hiervoor een van de volgende methoden:

Methode 1: Werk Windows XP Media Center Edition bij

Installeer het pakket Update voor Windows XP (KB895961) en probeer het programma opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.

Methode 2: Verwijder Windows XP SP3 tijdelijk

Volg deze stappen op de computer met Windows XP Media Center Edition om Windows XP SP3 tijdelijk te verwijderen:

1. Klik op Start en vervolgens op Uitvoeren.
  2. Kopieer en plak (of typ) de volgende opdracht in het vak Openen en druk op Enter:
    appwiz.cpl

1. Klik op Windows XP SP3 in de lijst met Geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen.
    2. Volg de instructies om Windows XP SP3 te verwijderen.
  3. Start de computer opnieuw op.
  4. Installeer het programma voor Xbox 360 Media Center Extender.
  5. Installeer Windows XP SP3 opnieuw.

Methode 3: Voeg het registeritem automatisch of manueel toe

De registersleutel automatisch toevoegen

Voer het automatische Fix it-bestand uit om dit probleem automatisch op te lossen. Klik op Uitvoeren in het dialoogvenster Bestand downloaden en volg de stappen in de wizard.

Opmerkingen

• Deze wizard is mogelijk alleen in het Engels. De automatische fix werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
  • Als u niet op de computer met het probleem werkt, kunt u de automatische Fix it-oplossing opslaan op een flashstation of een cd en daarna uitvoeren op de computer met het probleem.

Probeer het programma opnieuw te installeren nadat u de stappen in de wizard hebt voltooid. Probeer een van de andere methoden of neem contact op met Support als het programma niet wordt geïnstalleerd.

De registersleutel manueel toevoegen

Belangrijk Dit deel, deze methode of deze taak bevat stappen die u tonen hoe u het register kunt wijzigen. Er kunnen echter ernstige problemen optreden als u het register niet correct wijzigt. Zorg er dus voor dat u deze stappen nauwgezet volgt. Voor extra bescherming maakt u eerst een back-up van het register voor u het wijzigt. Daarna kunt u het register herstellen als er een probleem is. Zie het artikel in de Microsoft Knowledge Base Back-up van het register maken en het herstellen in Windows XP voor meer informatie over hoe u een back-up van het register maakt en het herstelt.

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Klik op Start en vervolgens op Uitvoeren.
  2. Kopieer en plak (of typ) de volgende opdracht in het vak Openen en druk op Enter:
    reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB895961" /v Installed /t REG_DWORD /d 1 /f

Opmerking Probeer het programma opnieuw te installeren nadat u de stappen in de wizard hebt voltooid. Probeer een van de andere methoden of neem contact op met Microsoft Support als het programma niet wordt geïnstalleerd.