Content van Xbox Live kopen of huren

Overzicht

Via Xbox Live kunt u nieuwe games, uitbreidingen voor uw favoriete games, accessoires voor uw avatar, muziek en nog veel meer downloaden voor uw Xbox 360-console of vertrouwde pc.

Opmerking Aankopen van Xbox Live worden uitgevoerd met geld in uw Microsoft-account of een andere betalingsmethode die beschikbaar is in uw land/regio. U kunt ook geld toevoegen aan uw Microsoft-account via een Xbox-geschenkkaart.

U kunt content kopen of huren:

Content op uw computer kopen of huren

Content op uw console kopen of huren

Content op uw computer kopen of huren

1. Ga naar de Xbox Games Store.
  2. Klik op Aanmelden (rechtsboven). Gebruik het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich ook op Xbox Live hebt aangemeld (dit is uw Microsoft-account).
  3. Blader onder Games of Avatar om iets te zoeken wat u wilt downloaden. Klik om het item te selecteren.
  4. Uw selectie en de prijs om het item te kopen worden weergegeven.
    • Als het item beschikbaar is voor downloaden, klikt u onder Games op Game kopen of Downloaden naar Xbox 360.
      Opmerking Sommige games zijn alleen op schijf verkrijgbaar.
    • Klik op Kopen onder Avatar.

Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u andere betalingsmethoden gebruiken die beschikbaar zijn in uw land/regio, inclusief creditcards. (Voor sommige items zijn extra opties beschikbaar, zoals een creditcard)

5. Volg de stappen om de aankoop te voltooien en te bevestigen.
  6. Selecteer Mijn account om te controleren dat het item dat u hebt gekocht in de downloadwachtrij staat. Selecteer daarna Xbox 360-downloadwachtrij onder Apparaatbeheer.
  7. Zet de console aan en maak verbinding met Xbox Live. De items die u hebt gekocht, worden gedownload.

Content op uw console kopen of huren

1. Meld u aan bij Xbox Live met de account die u wilt gebruiken om een aankoop uit te voeren.
  2. Ga naar games of tv & movies.
  3. Selecteer Browse Games of Browse TV & Movies.
  4. Blader om te zoeken wat u wilt kopen of huren.
  5. Selecteer het item en selecteer daarna Confirm Download. Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u andere betalingsmethoden gebruiken die beschikbaar zijn in uw land/regio, inclusief creditcards.