Een Xbox op Windows-game of de Xbox op Windows Games-clientsoftware bijwerken

Overzicht

Als een update voor een Xbox op Windows-game of de Xbox op Windows Games-clientsoftware niet automatisch wordt geïnstalleerd, kunt u de update zelf installeren.

Onderwerpen

Een update voor een Xbox op Windows-game installeren

Als uw Xbox op Windows-game niet automatisch wordt bijgewerkt, moet u weten dat game-updates meestal beschikbaar zijn op de website van de ontwikkelaar of uitgever van de game. Zie Games Support voor informatie over hoe u contact opneemt met de ontwikkelaar of uitgever van een game.

In Windows 7 kunt u game-updates verkrijgen via Spelverkenner. Zie Spelverkenner voor meer informatie.

Volg deze stappen om een game-update in Spelverkenner te downloaden:

1. Open de map Games. Klik hiervoor op Start, klik op Zoeken, typ games in het Zoekvak en druk op Enter. Klik op Spelverkenner in de lijst met resultaten.

2. Klik in Spelverkenner met de rechtermuisknop op de gametitel en klik op Online zoeken naar updates.

3. Installeer de game-update nadat deze is gedownload.

De recentste update van de Xbox op Windows Games-client installeren

Als uw Xbox op Windows Games-clientsoftware niet automatisch wordt bijgewerkt, wordt er wellicht een dialoogvenster weergegeven. Vanuit dat dialoogvenster kunt u de Xbox op Windows Games-clientsoftware bijwerken door één van de volgende dingen te doen:

• De software-update handmatig downloaden en installeren

• Microsoft Update gebruiken om de software automatisch bij te werken

De Xbox op Windows-clientsoftware handmatig bijwerken

Volg deze stappen om de Xbox op Windows Games-clientsoftware handmatig bij te werken:

1. Download de Xbox op Windows Games-clientsoftware.

Opmerking Microsoft heeft dit bestand op virussen gescand met de meest recente antivirussoftware die beschikbaar was op het moment dat het bestand werd geplaatst. Het bestand wordt opgeslagen op sterk beveiligde servers om eventuele ongeoorloofde wijzigingen aan het bestand te voorkomen.

2. Klik op Uitvoeren of Doorgaan om het installatieproces te starten.

De Xbox op Windows Games-clientsoftware automatisch bijwerken

U kunt instellen dat de Xbox op Windows Games-clientsoftware automatisch wordt bijgewerkt. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Ga naar Microsoft Update.

2. Klik op Instellingen wijzigen in het navigatievenster.

3. Selecteer het vakje Andere gebruikers toestaan updates op deze computer te installeren en klik op OK.

4. Klik op Online controleren op updates van Microsoft Update.

5. Klik op Optionele updates en selecteer de Xbox op Windows-update.

6. Klik op OK om de update te installeren.

De volgende keer dat een nieuwe update voor Xbox op Windows Games beschikbaar is, zal Windows Update deze update automatisch installeren.