Udostępnij tę stronę

Przełączenie kont aplikacji Xbox może spowodować wymazanie zapisanych stanów gry Rise of the Tomb Raider

Jeśli masz kilka kont na urządzeniu z systemem Windows 10, zapisanie stanu gry Rise of the Tomb Raider i zalogowanie się za pomocą innego konta może spowodować usunięcie tego zapisu stanu gry. Jest to spowodowane tym, że po zalogowaniu się za pomocą innego konta zmieniają się informacje zapisywane przez aplikację Xbox.

Aby zapobiec wystąpieniu takiej sytuacji, przełącz konta Microsoft przed zalogowaniem się do aplikacji Xbox:

  1. Naciśnij klawisz Windows i wybierz swój profil w lewym górnym rogu menu.
  2. Z listy opcji wybierz pozycję Przełącz konto.

    Uwaga Nie spowoduje to wylogowania, a wszystkie programy i aplikacje otwarte w tle zostaną zachowane.

  3. Zaloguj się za pomocą innego konta, a następnie uruchom aplikację Xbox. Zobacz Jak zalogować się do aplikacji Xbox w systemie Windows 10, aby uzyskać więcej informacji.

Aby przełączyć się z powrotem do swojego konta, powtórz tę procedurę, ale tym razem podczas logowania wybierz swoje konto.

Czy ten artyku? by? pomocny?

Tak
Nie

Dziękujemy za opinie!

Dziękujemy za opinie!

Przykro nam, że ten artykuł nie rozwiązał Twojego problemu. Nie poddamy się, Ty też się nie poddawaj. Wypróbuj opcję społecznościową poniżej.
Uzyskaj pomoc społeczności
Ambassador chat image
Rozmowa z ambasadorem
Porozmawiaj jeden na jeden z innym użytkownikiem konsoli Xbox, który chce pomóc.

Podziel się uwagami na ten temat

255 znaki(ów) do wykorzystania.
Aby chronić swoją prywatność, nie dołączaj do opinii danych kontaktowych.
Uzyskaj pomoc społeczności
Ambassador chat image
Rozmowa z ambasadorem
Porozmawiaj jeden na jeden z innym użytkownikiem konsoli Xbox, który chce pomóc.

Skontaktuj się z nami

Czy chcesz skontaktować się z obsługą klienta w sprawie problemu „Przełączenie kont aplikacji Xbox może spowodować wymazanie zapisanych stanów gry Rise of the Tomb Raider”, którego dotyczyły czytane artykuły, lub innego problemu?

Udostępnij tę stronę