Ett faktureringsadressfel uppstår när du köper något på din Xbox-konsol.

Följande felmeddelande visas när du försöker göra ett köp på din Xbox-konsol:

Det har tyvärr uppstått ett problem med faktureringsadressen. Lös det i Inställningar, Konto, Hantera betalningsalternativ och försök sedan igen.

Det innebär att din faktureringsadressen är felaktig.

Lösningar

Anmärkningar

Så här ändrar du din faktureringsadress online.

1. Öppna Mitt konto i webbläsaren.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
  3. Välj Fakturering och betalning och sedan Faktureringsinformation.
  4. Välj Redigera profil och följ sedan anvisningarna för att rätta till din faktureringsadress.
  5. Försök göra inköpet igen.

Så här ändrar du din faktureringsadress på Xbox One

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Under Konto väljer du Betalning och fakturering.
  5. Välj Ändra faktureringsadress.
  6. Ändra din faktureringsinformation.
    Obs! Du kan hoppa över faktureringsinformation som inte behöver uppdateras genom att trycka på B-knappen  på handkontrollen och sedan välja Nästa.
  7. Välj Spara informationen när du är klar. Om du behöver ändra något annat väljer du Gör fler ändringar.

Så här ändrar du din faktureringsadress på Xbox 360

1. Logga in på konsolen med din Xbox-gamertag.
  2. Gå till Inställningar och välj sedan Konto.
  1. Välj Hantera betalningsalternativ.
  1. Välj det betalningsalternativ du vill uppdatera.
  2. Uppdatera faktureringsinformationen för kontokortet.
  3. Välj OK och försök sedan genomföra köpet igen.

Obs! Om du vill ändra faktureringsnamnet för ditt Xbox-konto följer du anvisningarna för datorer ovan.