Felet 80000034 visas när du försöker köpa ett Xbox Live-medlemskap

Följande felkod visas när du försöker köpa ett Xbox Live-medlemskap:

Felkod: 80000034

Det här kan innebära att din faktureringsinformation är felaktigt ifylld.

Lösning

Uppdatera faktureringsinformationen för Xbox Live

Logga in på ditt konto, klicka på Mitt konto, klicka på Betalning och fakturering, klicka på Faktureringsinformation och kontrollera sedan att faktureringsinformationen är korrekt och aktuell.

Mer information finns i artikeln Så här ändrar eller uppdaterar du informationen om fakturering för Xbox Live.