Fel 8012271F visas när du försöker göra ett inköp via Xbox Live på Xbox 360

Problem

Följande felkod visas när du försöker göra ett inköp via Xbox Live på Xbox 360:

8012271F

Detta kan innebära att faktureringsadressen för ett betalningsalternativ som hör till ditt Microsoft-konto inte är korrekt.

Lösning

För att lösa det här problemet ser du till att korrekt faktureringsadress finns med i ditt Microsoft-konto för det betalningsalternativ du försöker använda.

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Tryck eller klicka på payment & billing och sedan på Payment options.
  3. Tryck eller klicka på det betalningsalternativ som du försökte använda för inköpet.
    • Gör följande för kreditkort, betalkort och direktbetalning:
      1. Tryck eller klicka på Edit och ändra faktureringsadressen om det behövs.
      2. Tryck eller klicka på Next när du är klar.
    • Gör följande för PayPal:
      1. Om e-postadressen är felaktig för ditt PayPal-konto trycker eller klickar du på Remove.
      2. Tryck eller klicka på Change payment option.
      3. Välj Credit card eller PayPal.
      4. Följ uppmaningarna om hur du anger ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som ett nytt betalningsalternativ.
        Obs! Betalkort anges på samma sätt som kreditkort (inte möjligt i alla regioner).

Du bör nu kunna slutföra transaktionen.