Felet 80169cf9 visas när du löser in en förbetald Xbox Live Guld-kod

Följande felkod och meddelande visas när du försöker lösa in en förbetald kod eller token för en Xbox Live-guldprenumeration:

80169cf9

The payment option can't be used for this purchase. Please select a different payment option or add a new one.

Det här felmeddelandet visas om du har en aktiv prenumeration där automatisk förnyelse är avstängt och det betalningsalternativ som användes för att köpa prenumerationen inte längre är associerat med eller har tagits bort från ditt konto.

Lösning

Eftersom betalningsalternativet har tagits bort från din aktuella prenumeration kan du inte lägga till en förbetald kod eller token medan din prenumeration fortfarande är aktiv. Du måste vänta tills din prenumeration har avslutats innan du kan lösa in token. En prenumerationstoken upphör aldrig att gälla.

Du kan ta reda på när prenumerationen upphör genom att logga in på ditt Microsoft-konto och välja Tjänster och prenumerationer. Där hittar du slutdatumet för dina aktuella prenumerationer.