Felmeddelandet Något har gått fel visas när du löser in en kod på Xbox One eller online

Följande felmeddelande visas när du försöker lösa in en kod på Xbox One eller via en webbläsare:

Något har gått fel.

Vi beklagar. Försök igen senare.

Dessutom kan felkoden SVC60016 visas med det här meddelandet.

Det här felmeddelandet kan visas på grund av att innehållet som är kopplat till den aktuella token inte går att hitta.

Lösningar

Försök åtgärda felet med följande lösningar.

Lösning 1: Lös in koden senare

I de flesta fall beror det här felet på ett tillfälligt problem med att lösa in koden. Vänta ett tag och försök igen senare.

Lösning 2: Kontrollera att du försöker lösa in en Xbox-kod

Kontrollera att den förbetalda koden gäller ett spel eller en app för Xbox. Om koden gäller ett spel eller en app för Windows går du till account.microsoft.com/billing/redeem#/ för att lösa in den.