Lägg till ett betalningsalternativ i ditt Xbox Live-konto

Lägga till ett betalningsalternativ Logga in på ditt Microsoft-konto och lägg till ett kreditkort eller ett PayPal-konto som betalningsalternativ.

Översikt

Du kan välja ett eller flera betalningsalternativ för ditt Xbox Live-konto. Ett betalningsalternativ måste dock alltid vara länkat till ditt Xbox Live-medlemskap, och du kan inte ta bort det utan att ersätta det med något annat. Betalningsalternativen innefattar:

• Kreditkort
  • Förbetalda kreditkort
  • Betalkort (inte tillgängligt i alla regioner)
  • PayPal-konton (inte tillgängligt i alla regioner; se Använda PayPal med ditt Xbox Live-konto)
  • Direktdebitering (endast Tyskland)

Ämnen som rör betalningsalternativ för Xbox Live

Anvisningar för nätet: Lägga till ett betalningsalternativ

1. Öppna en webbläsare på en internetansluten enhet och leta reda på Hantera dina betalningsalternativ i Mitt konto.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto om du uppmanas till det.
  3. Välj Kreditkort eller PayPal under Lägg till betalningsalternativ.
  4. Följ uppmaningarna om hur du anger ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som ett nytt betalningsalternativ.
    Obs! Betalkort anges på samma sätt som kreditkort. (Inte möjligt i alla regioner.)

Steg för Xbox One-konsol: Lägga till ett betalningsalternativ

1. Logga in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-medlemskap.
  2. Gå till Startsidan.
  3. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
picture
  1. Välj Inställningar.
    Obs! Du kan säga Xbox, go to settings från vilken skärm som helst, men du behöver en handkontroll när du kommit till skärmen Inställningar.
  2. Gå till Betalning och fakturering.
picture
  1. Välj Lägg till kreditkort eller Lägg till PayPal.
picture
  1. Följ anvisningar på skärmen om att ange information antingen för kreditkortet eller för PayPay-kontot. När du är klar läggs betalningsalternativet till i Xbox Live-kontot och är klart att använda.

Steg för Xbox 360-konsol: Lägga till ett betalningsalternativ

1. Logga in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-medlemskap.
  2. Gå till Inställningar från Xbox Dashboard och välj Konto.
  3. Välj Hantera betalningsalternativ.
picture
  1. Gör något av följande:
    • Välj Lägg till kontokort och ange sedan kreditkortsinformationen.
    • Välj Lägg till PayPal om du vill använda ditt PayPal-konto på Xbox Live.
    • Välj Direct Debit om du vill lägga till ett direktdebiteringskonto (där sådant är tillgängligt).
    • Uppdatera ett betalningsalternativ.
    • Ta bort ett betalningsalternativ.

Obs! Du måste alltid ha minst ett betalningsalternativ med på listan.

Ändra eller ta bort ett betalningsalternativ

Om du behöver hjälp med att ändra betalningsmetoden som hör till ditt Xbox Live-medlemskap kan du läsa Ändra ditt betalningsalternativ för Xbox Live.

Läs Ta bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live- eller Xbox Music-konto om du vill veta hur du tar bort ett betalningsalternativ från ditt konto.

Problem med att lägga till kreditkort eller ändra ett betalningsalternativ

Om du får ett felmeddelande när du försöker lägga till eller ändra ett betalningsalternativ kan du slå upp felkoden med verktyget Sökning av felkod och statuskod.