Lägg till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto

QuickLink

Logga in på ditt Microsoft-konto och lägg till ett betalningsalternativ.

Översikt

Du kan välja ett eller flera betalningsalternativ för ditt Xbox Live-konto. Ett betalningsalternativ måste vara kopplat till ditt Xbox Live-medlemskap. Betalningsalternativ innefattar:

Ämnen som rör betalningsalternativ för Xbox Live

Onlinesteg: Lägga till ett betalningsalternativ

1. Öppna en webbläsare på en internetansluten enhet och besök Mitt konto.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto om du uppmanas till det.
  3. Välj Betalningsalternativ under Fakturering.
  4. Välj Kreditkort eller PayPal till höger under Lägg till betalningsalternativ.
  5. Följ uppmaningarna om hur du anger ditt kreditkort eller PayPal-konto som ett nytt betalningsalternativ.

Steg för Xbox One-konsol: Lägga till ett betalningsalternativ

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

1. Logga in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-medlemskap.
  2. Gå till Settings.
  3. Gå till Payment & Billing.

picture
  1. Gå till Add a new Credit Card.
    Obs! Du kan inte lägga till ett PayPal-konto till Xbox One via konsolen. Gör det på nätet i stället enligt ovan.
  2. Välj Add Credit Card.
picture
  1. Ange kortinnehavarens namn och tryck sedan på Enter.
picture
  1. Ange kortnumret och tryck sedan på Enter.
    Obs!
    Du kan för närvarande endast använda Visa, MasterCard och American Express.
picture
  1. Ange utgångsdatumet och tryck sedan på Next.
picture
  1. Ange säkerhetskoden och tryck sedan på Next.
picture
  1. Se över faktureringsinformationen och bekräfta att den är korrekt innan du väljer Save info.
picture

Steg för Xbox 360-konsol: Lägga till ett betalningsalternativ

1. Logga in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-medlemskap.
  2. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj Account.
  3. Välj Manage Payment Options.
picture
  1. Gör något av följande:
    • Välj Add Credit Card och ange sedan kreditkortsinformationen.
    • Välj Add PayPal om du vill använda ditt PayPal-konto på Xbox Live.

Ändra eller ta bort ett betalningsalternativ

Om du behöver hjälp med att ändra betalningsmetoden som hör till ditt Xbox Live-medlemskap kan du läsa Ändra en betalningsmetod för Xbox Live.

Läs Ta bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live- eller Xbox Music-konto om du vill veta hur du tar bort ett betalningsalternativ från ditt konto.

Problem med att lägga till kreditkort eller ändra ett betalningsalternativ

Om du får ett felmeddelande när du försöker lägga till eller ändra ett betalningsalternativ kan du slå upp felet på sidan Sökning av felkod och statuskod.