Logga in
Dela den här sidan

Ändra land/region i dina kontaktuppgifter för Xbox Live-fakturering

Ämnen

Xbox One: Ändra land/region

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

Följ de här anvisningarna om du vill uppdatera dina nationella inställningar och starta sedan om konsolen. När du gör ditt första inköp med dina nya nationella inställningar kommer du att ombes uppdatera din faktureringsinformation. Så här gör du:

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till Settings.
  3. Välj System.
  4. Välj Language & location.
  5. Välj den nya platsen på listan och välj sedan Restart now.

Xbox 360: Ändra land/region

Du kan ändra land/region eller lägga till ett land/en region i dina kontaktuppgifter för fakturering. Du måste först ändra dem på Xbox.com-webbplatsen och sedan ändra dem på Xbox 360-konsolen.

Varning! När du ändrar land/region i dina kontaktuppgifter för fakturering ändras också landet/regionen för ditt Xbox Live-konto. Om du inte vill ändra land/region för ditt Xbox Live-konto lämnar du den här informationen som den är. Mer information om vad som händer när du ändrar land/region för ditt Xbox Live-konto finns i Ändra region för ditt Xbox Live-konto.

1. Besök webbplatsen Xbox.com för den nya regionen. Om du t.ex. vill lägga till faktureringsuppgifter för Kanada går du till xbox.com/en-ca.
  2. Ange Microsoft-kontots e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.
  3. Lägg till ett kreditkort och faktureringsadressen för den nya regionen.
  4. Gå till settings på konsolen och välj sedan System.
  5. Välj Console Settings.
  6. Välj Language and Locale.
  7. Välj Locale.
  8. Välj de nationella inställningar du vill använda.