Ändra land eller region i dina kontaktuppgifter för Xbox Live-fakturering

Du kan ändra Xbox Live-land eller -region i faktureringsuppgifterna på faktureringsplatsen på Xbox.com, eller genom att använda Xbox One- eller Xbox 360-konsolen.

På konsolen sker ändringarna i två steg. Först måste du ändra din plats i inställningarna och sedan i faktureringsuppgifterna.

Byta land eller region

Anvisningar för nätet: Byt land eller region

Du kan ändra land eller region eller lägga till ett land eller en region i dina kontaktuppgifter för fakturering.

Varning! När du ändrar land eller region i dina kontaktuppgifter för fakturering ändras också landet eller regionen för ditt Xbox Live-konto. Om du inte vill ändra landet eller regionen för ditt Xbox Live-konto lämnar du den här informationen som den är. Mer information om vad som händer när du ändrar landet eller regionen för ditt Xbox Live-konto finns i Ändra region för ditt Xbox Live-konto.

1. Besök webbplatsen Xbox.com för den nya regionen.
    Om du t.ex. vill lägga till faktureringsuppgifter för Kanada ska du besöka xbox.com/en-ca.
  2. Ange Microsoft-kontots e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.
  3. Lägg till ett kreditkort och faktureringsadressen för den nya regionen.

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Byt land eller region

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

Ändra först inställningarna till din nya plats och starta om konsolen. Ändra sedan faktureringsinformationen. Gör så här:

Steg 1: Ändra till den nya platsen i inställningarna

1. Logga in från Xbox One-konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings.
picture
  1. Välj System.
  2. Välj Language & location.
  3. Välj den nya platsen på listan och välj sedan Restart now.

Steg 2: Uppdatera faktureringsinformationen

1. Logga in från Xbox One-konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings.
  3. Välj Payment & billing.
picture
  1. Välj Change billing address.
picture
  1. Bekräfta ditt förnamn och välj Enter.
picture
  1. Ange den första raden i den nya adressen och tryck sedan på Enter.
picture
  1. Om det behövs anger du en andra rad och väljer Enter.
picture
  1. Ange den nya orten och tryck på Enter.
picture
  1. Ange den nya staten eller provinsen och tryck på Enter.
picture
  1. Ange det nya postnumret och tryck på Enter.
picture
  1. Ange det nya telefonnumret och tryck på Enter.
picture
  1. Bekräfta den e-postadress som ska användas för faktureringskommunikation och välj sedan Enter.
picture
  1. Välj Save info.
picture

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Byt land eller region

Steg 1: Ändra till den nya platsen i inställningarna

Följ dessa anvisningar om du vill ändra landet eller regionen för Xbox 360-konsolen:

1. Gå till Settings och välj sedan System.
  2. Välj Console Settings.
  3. Välj Language and Locale.
  4. Välj Locale.
  5. Välj de nationella inställningar du vill använda.
picture

Steg 2: Uppdatera faktureringsinformationen

1. Gå till Settings och välj sedan Account.
picture
  1. Rulla till höger på skärmen Account Management och välj Billing Information.
picture
  1. Ange ditt lösenord när du ombeds göra det.
picture
  1. Välj Done när du har angett lösenordet.
  2. Välj Sign In på nästa skärm.
  3. Ändra faktureringsadressen på skärmen Billing Information.
picture
  1. Välj Done.
  2. Välj OK på nästa skärm, där det står att faktureringsuppgifterna har sparats.