Ändra land eller region i dina kontaktuppgifter för Xbox Live-fakturering

Du kan ändra Xbox Live-land eller -region i kontaktuppgifterna för fakturering på faktureringsplatsen på Xbox.com eller genom att använda Xbox One-konsolen.

Byta land eller region

Anvisningar för nätet: Byt land eller region

Du kan ändra land eller region eller lägga till ett land eller en region i dina kontaktuppgifter för fakturering.
Varning! När du ändrar land eller region i dina kontaktuppgifter för fakturering ändras också landet eller regionen för ditt Xbox Live-konto. Om du inte vill ändra landet eller regionen för ditt Xbox Live-konto lämnar du den här informationen som den är. Mer information om vad som händer när du ändrar landet eller regionen för ditt Xbox Live-konto finns i Ändra region för ditt Xbox Live-konto.

1. Besök webbplatsen Xbox.com för den nya regionen.
    Om du t.ex. vill lägga till faktureringsuppgifter för Kanada ska du besöka xbox.com/en-ca.
  2. Ange Microsoft-kontots e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.
  3. Lägg till ett kreditkort och faktureringsadressen för den nya regionen.

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Byt land eller region

Ändra först inställningarna till din nya plats och starta om konsolen. Ändra sedan faktureringsinformationen. Gör så här:

Steg 1: Ändra till den nya platsen i inställningarna

1. Logga in från Xbox One-konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings.
picture
  1. Välj System.
  2. Välj Language & location.
  3. Välj den nya platsen på listan och välj sedan Restart now.

Steg 2: Uppdatera faktureringsinformationen

1. Logga in från Xbox One-konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Settings.
  3. Välj Payment & Billing.
picture
  1. Välj Change billing address.
picture
  1. Bekräfta ditt förnamn och välj Enter.
picture
  1. Ange den första raden i den nya adressen och tryck på Enter.
picture
  1. Om det behövs anger du en andra rad och väljer Enter.
picture
  1. Ange den nya orten och tryck på Enter.
picture
  1. Ange den nya staten eller provinsen och tryck på Enter.
picture
  1. Ange det nya postnumret och tryck på Enter.
picture
  1. Ange det nya telefonnumret och tryck på Enter.
picture
  1. Bekräfta den e-postadress som ska användas för faktureringskommunikation och välj sedan Enter.
picture
  1. Välj Save info.
picture