Ta bort ett betalningsalternativ från Xbox Live- eller Xbox Music-kontot

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du tar bort ett betalningsalternativ från Xbox Live- eller Xbox Music-kontot.

Obs! Du kan inte ta bort det betalningsalternativ som är kopplat till ett medlemskap om du inte först anger ett ersättningsbetalningsalternativ.

På den här sidan

Ta bort ett betalningsalternativ med Xbox.com

Du kan ta bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live-konto på Xbox.com. Så här gör du.

1. På en dator går du till Mitt konto på Xbox.com. Logga in med ditt Microsoft-konto om det behövs.
  2. Obs! Om du inte vet inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto läser du Hitta ditt Microsoft-konto.

3. Välj Fakturering och betalning och sedan Ta bort betalningsalternativ.
  4. Bredvid det betalningsalternativ som du vill ta bort väljer du Ta bort.
  5. Bekräfta borttagningen genom att klicka på Ja.

Ta bort ett betalningsalternativ med Xbox One-konsolen

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

Du kan också ta bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live-konto med din Xbox One-konsol. Så här gör du:

1. Logga in på Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Home-skärmen och välj Settings eller säg ”Xbox, go to Settings”.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Gå till det aktuella betalningsalternativet och välj Redigera.
  2. Följ anvisningarna om att ta bort betalningsalternativet.

Om du inte vill lägga till ett annat betalningsalternativ kan du stänga av automatisk förnyelse eller kontakta Xbox-supporten för hjälp med att ta bort betalningsalternativet. Ha din gamertag och din betalningsinformation till hands om du kontaktar Xbox-supporten.

Ta bort ett betalningsalternativ med Xbox 360-konsolen

Du kan också ta bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live-konto med din konsol. Så här gör du.

1. Logga in på Xbox 360-konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Inställningar och sedan Konto.
picture
  1. Välj Manage Payment Options.
  2. Välj Ta bort betalningsalternativ.
  3. Välj det betalningsalternativ som du vill ta bort.

Om du inte vill lägga till ett annat betalningsalternativ kan du stänga av automatisk förnyelse eller kontakta Xbox-supporten för hjälp med att ta bort betalningsalternativet. Ha din gamertag och din betalningsinformation till hands om du kontaktar Xbox-supporten.