Ta bort ett betalningsalternativ från Xbox Live- eller Xbox Music-kontot

Ta bort ett betalningsalternativ Öppna Betalning och fakturering i Mitt konto om du vill ta bort ett betalningsalternativ. Tänk på att du först måste lägga till ett nytt betalningsalternativ innan du tar bort det aktuella.

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du tar bort ett betalningsalternativ från Xbox Live- eller Xbox Music-kontot.

Obs! Du kan inte ta bort det betalningsalternativ som är kopplat till ett medlemskap om du inte först anger ett nytt. Se Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ.

På den här sidan

På Xbox.com

Tänk på att du först måste lägga till ett nytt betalningsalternativ innan du tar bort ett befintligt. Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ med Xbox.com läser du Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto.

Om du inte vill lägga till ytterligare ett betalningsalternativ kan du stänga av automatisk förnyelse. Hur du gör det beskrivs i Så här avbryter du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldmedlemskapet.

Så här tar du bort ett betalningssätt från Xbox Live- eller Xbox Music-kontot på Xbox.com:

1. På en dator går du till Xbox.com.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto om det behövs.
    Om du har glömt inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto kan du läsa artikeln Hitta e-postadressen och lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  3. Välj Mitt konto.
  4. Välj Betalning och fakturering och sedan Ta bort betalningsalternativ.
picture
  1. Bredvid det betalningsalternativ som du vill ta bort väljer du Ta bort.
picture
  1. Bekräfta borttagningen genom att klicka på Ja.

På Xbox One-konsolen

Tänk på att du först måste lägga till ett nytt betalningsalternativ innan du tar bort ett befintligt. Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ med Xbox One läser du Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto.

Om du inte vill lägga till ytterligare ett betalningsalternativ kan du stänga av automatisk förnyelse. Hur du gör det beskrivs i Så här avbryter du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldmedlemskapet.

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

Så här tar du bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live-konto med din Xbox One-konsol:

1. Logga in på Xbox Live med din gamertag.
  2. Gå till Home-skärmen och välj Settings eller säg Xbox, go to Settings.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Gå till det aktuella betalningsalternativet och välj Redigera.
  2. Följ anvisningarna om att ta bort betalningsalternativet.

På Xbox 360-konsolen

Tänk på att du först måste lägga till ett nytt betalningsalternativ innan du tar bort ett befintligt. Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ med Xbox 360 läser du Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto.

Om du inte vill lägga till ytterligare ett betalningsalternativ kan du stänga av automatisk förnyelse. Hur du gör det beskrivs i Så här avbryter du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldmedlemskapet.

Så här tar du bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox Live-konto med din Xbox 360-konsol.

1. Logga in på Xbox Live med din gamertag.
  2. Gå till Inställningar och sedan till Konto.
picture
  1. Välj Manage Payment Options.
  2. Välj Ta bort betalningsalternativ.
  3. Välj det betalningsalternativ som du vill ta bort.