Ändra ditt betalningsalternativ för Xbox Live

QuickLink

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du ändrar det betalningsalternativ som används för ditt Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Om du vill byta betalningsalternativet som används för ditt medlemskap måste du

• först lägga till ett nytt betalningsalternativ i kontot
  • och sedan ta bort det gamla betalningsalternativet och överföra eventuella prenumerationer till det nya betalningsalternativet.

På den här sidan

På din dator eller enhet med internetanslutning

Först måste du lägga till ett nytt betalningsalternativ till kontot. Så här gör du:

1. Logga in på Microsofts webbplats för kontofakturering.
  2. Välj den prenumeration som du vill ändra på sidan Prenumerationer och klicka sedan på Ändra betalningsalternativ.
  3. Välj det betalningsalternativ som du vill använda på listan med aktiva betalningsalternativ eller välj Lägg till ett nytt betalningsalternativ och klicka på Nästa.
  4. Gå vidare till nästa steg om du väljer ett befintligt betalningsalternativ. Om du väljer att lägga till ett nytt betalningsalternativ anger du den information som efterfrågas och klickar på Nästa. Välj sedan det nya betalningsalternativet och klicka på Nästa igen.
  5. Läs igenom bekräftelsemeddelandet och bekräfta ändringen genom att klicka på Ändra.
  6. Du får ett meddelande på skärmen om att ändringen har lyckats.

Därefter kan du ta bort ett betalningsalternativ och överföra motsvarande prenumerationer:

1. Logga in på Microsofts webbplats för kontofakturering.
  2. Välj det betalningsalternativ som du vill ta bort på sidan Betalningsalternativ och klicka sedan på Ta bort.
  3. Om det finns prenumerationer som är kopplade till betalningsalternativet följer du uppmaningarna för att flytta över varje prenumeration till ett nytt eller befintligt betalningsalternativ. Klicka i annat fall på Ta bort för att bekräfta borttagningen.

På Xbox One-konsolen

Först måste du lägga till ett nytt betalningsalternativ till kontot. Så här gör du:

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill ändra betalningsalternativet.
  2. Gå till Inställningar och välj Prenumerationer.
picture
  1. Välj Hantera betalningsalternativ och sedan Ändra betalningsalternativ.
  2. Välj det nya betalningsalternativet under Ändra betalningsalternativ, lägg till information genom att följa anvisningarna och välj sedan OK.

Nu kan du ta bort det tidigare betalningsalternativet:

1. Återgå till Hantera betalningsalternativ.
  2. Välj Ta bort betalningsalternativ.
  3. Följ anvisningarna om hur du tar bort betalningsalternativet.

På Xbox 360-konsolen

Först måste du lägga till ett nytt betalningsalternativ till kontot. Så här gör du:

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill ändra betalningsalternativet.
  2. Gå till Inställningar och välj sedan Kontohantering.
  3. Välj Hantera betalningsalternativ på sidan Kontohantering.
picture
  1. Bläddra åt höger till Your Memberships och välj det medlemskap du vill uppdatera.
  2. Välj Change Payment Options.

Om det här alternativet visas nedtonat kanske du måste välja Modify Membership för att välja en plan eller läsa Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto.

1. Lägg till det nya betalningsalternativet och välj sedan OK.

Nu kan du ta bort det tidigare betalningsalternativet:

1. Återgå till Ändra betalningsalternativ.
  2. Välj Ta bort betalningsalternativ.
  3. Följ anvisningarna om hur du tar bort betalningsalternativet.

Hjälp med betalningsproblem

Om du får ett felmeddelande söker du hjälp i Sökning av Xbox-felkod/-statuskod.

Kontakta Xbox-supporten om du har problem med att ändra betalningsalternativ.