Byta betalningsalternativ för Xbox Live

Betalningsalternativ för Xbox Live

Lägg till ett nytt betalningsalternativ till kontot om du vill byta ditt Xbox Live-betalningsalternativ. Därefter kan du ta bort det gamla betalningsalternativet och överföra eventuella prenumerationer till ett nytt eller befintligt betalningsalternativ.

Lösningar

Anvisningar för nätet: Ersätt betalningsalternativet som används för ditt medlemskap

Först måste du lägga till ett nytt betalningsalternativ till kontot. Gör så här:

1. Logga in på Microsofts webbplats för kontofakturering.
  2. Välj den prenumeration som du vill ändra på sidan Subscriptions och klicka sedan på Change payment option.
  3. Välj det betalningsalternativ som du vill använda på listan med aktiva betalningsalternativ eller välj Add a new payment option och klicka sedan på Next.
  4. Gå vidare till nästa steg om du väljer ett befintligt betalningsalternativ. Om du väljer att lägga till ett nytt betalningsalternativ anger du den information som efterfrågas och klickar på Next, väljer sedan det nya betalningsalternativet och klickar på Next igen.
  5. Läs igenom bekräftelsemeddelandet och klicka sedan på Change för att bekräfta ändringen.
  6. Du får ett meddelande på skärmen om att ändringen har lyckats.

Därefter kan du ta bort ett betalningsalternativ och överföra motsvarande prenumerationer:

1. Logga in på Microsofts webbplats för kontofakturering.
  2. Välj det betalningsalternativ som du vill ta bort på sidan Payment options och klicka sedan på Remove.
  3. Om det finns prenumerationer som är kopplade till betalningsalternativet följer du uppmaningarna för att flytta över varje prenumeration till ett nytt eller befintligt betalningsalternativ. Klicka i annat fall på Remove för att bekräfta borttagningen.

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Ersätt betalningsalternativet som används för ditt medlemskap

Först måste du lägga till ett nytt betalningsalternativ till kontot. Gör så här:

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill ersätta betalningsmetoden.
  2. Gå till Settings och välj Subscriptions.
  3. Välj Manage Payment options och sedan Switch Payment options.
  4. Välj det nya betalningsalternativet under Switch Payment Options, lägg till information genom att följa stegen och välj sedan OK.

Nu kan du ta bort det tidigare betalningsalternativet:

1. Återgå till Manage Payment options.
  2. Välj Remove Payment Options.
  3. Följ anvisningarna om hur du tar bort betalningsalternativet.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Ersätt betalningsalternativet som används för ditt medlemskap

Först måste du lägga till ett nytt betalningsalternativ till kontot. Gör så här:

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill ersätta betalningsmetoden.
  2. Gå till settings och välj Account.
picture
  1. Bläddra åt höger till Your Memberships och välj det medlemskap du vill uppdatera.
  2. Välj Change Payment Options.
  3. Om det här alternativet visas nedtonat kanske du måste välja Modify Membership för att välja en plan eller läsa Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto.

4. Lägg till det nya betalningsalternativet och välj sedan OK.

Nu kan du ta bort det tidigare betalningsalternativet:

1. Återgå till Change Payment Options.
  2. Välj Remove payment option.
  3. Följ anvisningarna om hur du tar bort betalningsalternativet.

Hjälp med betalningsproblem

Om du får ett felmeddelande söker du hjälp i Sökning av Xbox-felkod/-statuskod.

Om det uppstår problem när du ändrar betalningsinformation kontaktar du Xbox-supporten.