Uppdatera betalningsalternativet för Xbox Live

Om du vill uppdatera betalningsinformation som hör till Xbox Live, t.ex. din faktureringsadress, ditt telefonnummer eller dina kreditkortsuppgifter, kan du besöka faktureringswebbplatsen på Xbox.com eller använda Xbox-konsolen.

Obs! Mer information om hur du lägger till eller tar bort ett betalningssätt eller avbryter automatisk förnyelse av ditt Xbox Live-medlemskap finns i ”Liknande problem” längst ned på den här sidan.

Uppdatera faktureringsinformationen

Anvisningar för nätet: Uppdatera faktureringsinformationen

1. På en dator: Starta en webbläsare och besök My Account.
    Obs! Utför inte dessa steg på en mobil enhet eftersom informationen du försöker komma åt kanske inte visas på rätt sätt.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto om du uppmanas till det.
    Obs! Se till att du loggar in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox-konto du vill uppdatera. Om du inte känner till ditt Microsoft-konto eller lösenord läser du Hitta ditt Microsoft-konto.
picture
  1. Välj Payment & billing.
picture
  1. Välj Manage Payment Options.
picture
  1. Om du uppmanas till det anger du säkerhetskoden genom att följa anvisningarna. Välj sedan Edit bredvid det betalningsalternativ som du vill uppdatera.
picture
  1. Uppdatera informationen om ditt betalningsalternativ och välj sedan Next.
picture
  1. Kontrollera att uppgifterna på sidan Check your billing info är korrekt och klicka sedan på Save info.
picture
  1. Om du inte behöver göra fler ändringar klickar du på det inringade X:et i övre högra hörnet av sidan.

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Uppdatera faktureringsinformationen

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill uppdatera betalningsinformationen.
  2. Välj SettingsHome-skärmen.
  3. Välj Payment & billing.
picture
  1. Välj ett betalningsalternativ, välj Edit och följ sedan anvisningarna på skärmen för att uppdatera faktureringsinformationen.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Uppdatera faktureringsinformationen

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill uppdatera betalningsinformationen.
  2. Från Dashboard går du till settings och sedan till Account.
picture
  1. Välj Manage Payment Options.
  2. Välj Update Payment Option.
  3. Välj det betalningsalternativ du vill uppdatera och uppdatera sedan den information som behövs innan du väljer Next.
  4. Uppdatera den faktureringsinformation som behövs och välj sedan Done. Bekräftelseskärmen för betalningsuppdateringen visas.
  5. Välj OK.