Uppdatera faktureringsinformationen för Xbox Live

Uppdatera faktureringsinformationen för Xbox Live Logga in på ditt konto och uppdatera faktureringsinformationen.

Lär dig uppdatera din faktureringsinformation (t.ex. din adress eller ditt telefonnummer) online eller på Xbox-konsolen.

Översikt

På din dator eller enhet med internetanslutning

1. Öppna en webbläsare och besök Mitt konto
    Obs! Den här webbplatsen kanske inte visas korrekt på mobila enheter.
  2. Om du ombeds göra det måste du logga in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox-konto du vill uppdatera.
    Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-konto eller lösenord läser du Hitta ditt Microsoft-konto.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Välj Hantera betalningsalternativ.
picture
  1. Om du uppmanas till det anger du säkerhetskoden genom att följa anvisningarna. Välj sedan Redigera bredvid det betalningsalternativ som du vill uppdatera.
  2. Uppdatera informationen om ditt betalningsalternativ och välj sedan Nästa.
picture
  1. Kontrollera att uppgifterna på sidan Kontrollera din faktureringsinformation är korrekt och klicka sedan på Spara information.
picture
  1. Om du inte behöver göra fler ändringar klickar du på det inringade X:et i sidans övre högra hörn.

På Xbox One-konsolen

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill uppdatera betalningsinformationen.
  2. Välj Inställningar på startsidan.
  3. Välj Betalning och fakturering.
picture
  1. Välj ett betalningsalternativ, välj Redigera och följ sedan anvisningarna på skärmen för att uppdatera faktureringsinformationen för det betalningsalternativet.
  2. Du kan även välja alternativet Ändra faktureringsadress om du vill ändra din allmänna faktureringsadress.
picture

På Xbox 360-konsolen

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som hör till det medlemskap för vilket du vill uppdatera betalningsinformationen.
  2. Från Dashboard går du till Inställningar och sedan till Konto.
picture
  1. Välj Hantera betalningsalternativ.
  2. Välj Uppdatera betalningsalternativ.
picture
  1. Välj det betalningsalternativ du vill uppdatera och uppdatera sedan den information som behövs innan du väljer Nästa.
  2. Uppdatera den faktureringsinformation som behövs och välj sedan Klart. Bekräftelseskärmen för betalningsuppdateringen visas.
  3. Välj OK.