Använda PayPal med ditt Xbox LIVE-konto

Översikt

Du kan använda PayPal för att köpa Xbox LIVE-guldmedlemskap och spel.

Länder där PayPal kan användas som betalningsmetod

PayPal för Xbox LIVE är för närvarande tillgängligt i de länder som anges nedan. Vi arbetar för att göra PayPal tillgängligt i fler länder.

Australien

Österrike

Belgien

Kanada

Danmark

Frankrike

Tyskland

Hongkong

Irland

Italien

Mexiko

Nederländerna

Nya Zeeland

Norge

Polen

Portugal

Singapore

Spanien

Sverige

Schweiz

Storbritannien

USA

Lägga till PayPal till ditt konto

För att lägga till ditt PayPal-konto som ett betalningsalternativ på ditt Xbox LIVE-konto går du till avsnittet Hantera dina betalningsalternativ för Xbox LIVE.

Ta bort PayPal från ditt konto

Om du vill ta bort PayPal som betalningsalternativ på ditt Xbox LIVE-konto läser du Ta bort ett betalningsalternativ från ditt Xbox LIVE-konto.

Använda PayPal som betalningsmetod

När du har lagt till PayPal till ditt konto kan du använda det antingen på Xbox.com eller på Xbox 360-konsolen. När du ska köpa en artikel väljer du Change Payment Option och sedan ditt PayPal-konto. PayPal kan användas för alla köp där en valuta används.

Visa köphistoriken för PayPal

Dina PayPal-transaktioner visas i din köphistorik för Xbox LIVE. Läs Kontrollera fakturerings- och nedladdningshistoriken för Xbox LIVE om du vill ha mer information.

Du kan också visa din transaktionshistorik för PayPal på PayPal.com.

Felsöka PayPal-betalningsmetoden.

Om du får ett fel som säger Error: 8382025C the PayPal account you are trying to add is not supported. Xbox LIVE stöder endast PayPal-konton som har ett kreditkort eller bekräftat bankkonto som finansieringsalternativ. Uppdatera ditt PayPal-konto med en av dessa finansieringsalternativ eller försök med ett annat PayPal-konto.