Så här hanterar du ditt barns Xbox-prenumeration

Om du vill hantera betalningsalternativet för ditt barns Xbox-prenumeration måste du logga in med barnkontots Microsoft-e-postadress och lösenord, inte förälderns konto.

Video: Hantera betalningar och prenumerationer på Xbox

Titta på videon om att hantera betalningar och prenumerationer på Xbox. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Lägga till eller uppdatera ett betalningsalternativ för ditt barns Xbox-prenumeration

Om det betalningsalternativ du använder för att betala för ditt barns Xbox-prenumeration har gått ut eller inte längre är giltigt måste du uppdatera det så att barnet inte förlorar tillgången till prenumerationen.

Så här ändrar du hur du betalar för ditt barns Xbox-prenumeration online:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt barns Microsoft-konto.
  2. Om du inte är säker på e-postadressen eller lösenordet till ditt barns Microsoft-konto använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
  3. Leta rätt på den Xbox-prenumeration du vill ändra i listan och välj sedan Ändra hur du betalar.
  1. Välj det nya betalningsalternativet i listan eller välj Lägg till ett nytt sätt att betala och följ sedan anvisningarna.

När du har uppdaterat hur du betalar för ditt barns Xbox-prenumeration kan du ta bort det betalningsalternativ du inte längre vill använda.

Mer information om hur du hanterar betalningsalternativen för ditt barns Microsoft-konto och prenumerationer.

Om du vill lägga till, ändra eller uppdatera ett betalningsalternativ för ditt barns Microsoft-konto som inte är bundet till en Xbox-prenumeration går du till Lägga till, uppdatera eller ta bort kontokort och andra sätt att betala och följer anvisningarna.

Om du vill använda en förbetald prenumerationskod i stället för att förnya prenumerationen kan du lösa in en förbetald kod. Du måste fortfarande avbryta ditt barns nuvarande Xbox-prenumeration för att undvika förnyelseavgifter.

Om ditt barns prenumeration förfallit kan en förbetald prenumerationskod inte användas för att betala din skuld. Du måste betala den förfallna skulden innan du löser in din förbetalda kod.

Om du vill förhindra att ditt barn gör inköp som du inte godkänt läser du Förhindra icke godkända inköp gjorda av barn på Xbox One.