Hantera dina betalningsalternativ som inte rör Xbox-prenumerationen på Xbox 360

Du kan hantera dina betalningsalternativ som inte rör Xbox-prenumerationen (till exempel prenumerationer på appar) från din Xbox 360-konsol. På den här sidan visar vi hur du lägger till ett betalningsalternativ, ersätter ett befintligt eller tar bort ett gammalt.

Betalningsalternativen innefattar:

• Kontokort
  • Förbetalda kontokort
  • Betalkort (inte tillgängligt i alla regioner)
  • PayPal-konton (inte tillgängligt i alla regioner; se Använda PayPal med ditt Microsoft-konto)
  • Direktdebitering (endast Tyskland)

Om du bara använder Xbox Live-tjänsten på ditt Microsoft-konto och inte har någon Xbox-prenumeration, såsom Xbox Live Guld, Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, kan du använda stegen på den här sidan. I annat fall går du till någon av följande sidor:

Om det betalningsalternativ du vill hantera gäller ditt barns Xbox-prenumeration läser du Så här hanterar du ditt barns Xbox-prenumeration.

Ämnen

Lägga till ett nytt betalningsalternativ på Xbox 360

Obs! De här stegen gäller för att lägga till ett betalningsalternativ som inte är kopplat till en Xbox-prenumeration.

Så här lägger du till ett nytt betalningsalternativ för ditt Microsoft-konto:

1. Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Gå till Inställningar och välj sedan Konto.
  3. Välj Hantera betalningsalternativ.
Skärmen Hantera betalningsalternativ på en Xbox 360-konsol.
  1. Gör något av följande:
    • Välj Lägg till kontokort och ange sedan din kontokortsinformation.
    • Välj Lägg till PayPal om du vill använda ditt PayPal-konto.
    • Välj Direktdebitering om du vill lägga till ett direktdebiteringskonto (endast Tyskland).

Ändra ett betalningsalternativ på Xbox 360

Obs! De här stegen gäller för att ändra ett betalningsalternativ som inte är kopplat till en Xbox-prenumeration.

Så här ändrar du ett betalningsalternativ för ditt Microsoft-konto:

1. Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Gå till Inställningar och välj sedan Kontohantering.
  3. Välj Hantera betalningsalternativ på sidan Kontohantering.
Skärmen Hantera betalningsalternativ på en Xbox 360-konsol.
  1. Bläddra åt höger till Dina medlemskap och välj sedan det medlemskap du vill uppdatera.
  2. Välj Ändra betalningsalternativ.
  3. Obs! Om det här alternativet är nedtonat kanske du måste välja Ändra medlemskap för att ändra en plan eller gå till Ändra ett betalningsalternativ på ditt Microsoft-konto och välja Uppdatera ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

4. Lägg till det nya betalningsalternativet och välj sedan OK.

Ta bort ett betalningsalternativ på Xbox 360

Obs! De här stegen gäller för att ta bort ett betalningsalternativ som inte är kopplat till en Xbox-prenumeration.

Så här tar du bort ett betalningsalternativ från ditt Microsoft-konto:

1. Logga in med Microsoft-kontots e-postadress och lösenord.

Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Gå till Inställningar och välj sedan Konto.
Skärmen Konto på fliken med inställningar för Xbox 360-konsolen.
  1. Välj Hantera betalningsalternativ.
  2. Välj Ta bort betalningsalternativ.
  3. Välj det betalningsalternativ som du vill ta bort.