Hantera dina betalningsalternativ som inte rör Xbox-prenumerationen på Xbox One

Du kan använda din Xbox One-konsol för att hantera betalningsalternativ som inte rör Xbox-prenumerationen, till exempel dina prenumerationer på appar. På den här sidan beskrivs hur du lägger till, tar bort eller uppdaterar dina betalningsalternativ för ditt Microsoft-konto.

Om det betalningsalternativ du använder har slutat gälla eller inte längre är giltigt måste du uppdatera det.

Betalningsalternativen innefattar:

• Kontokort
  • Förbetalda kontokort
  • Betalkort (inte tillgängligt i alla regioner)
  • PayPal-konton (inte tillgängligt i alla regioner; se Använda PayPal med ditt Microsoft-konto)
  • Direktdebitering (endast Tyskland)

Om du bara använder Xbox Live-tjänsten på ditt Microsoft-konto och inte har någon Xbox-prenumeration, såsom Xbox Live Guld, Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, kan du använda stegen på den här sidan. I annat fall läser du Ändra hur du betalar för en Xbox-prenumeration.

Om det betalningsalternativ du vill hantera gäller ditt barns Xbox-prenumeration läser du Så här hanterar du ditt barns Xbox-prenumeration.

På den här sidan

Lägga till ett nytt betalningsalternativ på Xbox One

Obs! De här stegen gäller för att lägga till ett betalningsalternativ som inte är kopplat till en Xbox-prenumeration.

Så här lägger du till ett nytt betalningsalternativ för ditt Microsoft-konto:

1. Logga in på det Microsoft-konto som hör till det betalningsalternativ du vill lägga till.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Alla inställningar.
  5. Under Konto väljer du Betalning och fakturering.
  6. Välj Lägg till kontokort eller Lägg till PayPal.
  7. Följ anvisningarna om hur du anger information om kontokortet eller PayPal-kontot. När du är klar läggs betalningsalternativet till i Microsoft-kontot och är klart att använda.

Uppdatera ett betalningsalternativ på Xbox One

Obs! De här stegen gäller för att uppdatera ett betalningsalternativ som inte är kopplat till en Xbox-prenumeration.

Om det betalningsalternativ du använder har slutat gälla eller inte längre är giltigt måste du uppdatera det. Så här uppdaterar du ditt betalningsalternativ:

1. Logga in på det Microsoft-konto som hör till det betalningsalternativ du vill uppdatera.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Alla inställningar.
  5. Under Konto väljer du Betalning och fakturering.
  6. Rulla åt höger till det betalningsalternativ du vill uppdatera och välj sedan Redigera.
  7. Uppdatera informationen om ditt betalningsalternativ och välj sedan Spara uppgifter.

Ta bort ett betalningsalternativ på Xbox One

Obs! De här stegen gäller för att ta bort ett betalningsalternativ som inte är kopplat till en Xbox-prenumeration.

Om det betalningsalternativ du använder har gått ut eller inte längre är giltigt och du vill ta bort det från ditt Microsoft-konto följer du de här anvisningarna:

1. Logga in på det Microsoft-konto som hör till det betalningsalternativ du vill ta bort.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Alla inställningar.
  5. Under Konto väljer du Betalning och fakturering.
  6. Rulla åt höger till det betalningsalternativ du vill ta bort och välj sedan Ta bort.
  7. Välj Ta bort igen för att bekräfta att du vill ta bort detta betalningsalternativ.