Hantera dina betalningsalternativ online

Du kan hantera dina Xbox Live-betalningsalternativ online. På den här sidan visar vi hur du lägger till ett betalningsalternativ, ersätter ett befintligt eller tar bort ett gammalt.

Betalningsalternativen innefattar:

• Kreditkort
  • Förbetalda kreditkort
  • Betalkort (inte tillgängligt i alla regioner)
  • PayPal-konton (inte tillgängliga i alla regioner)
  • Direktdebitering (endast Tyskland)

Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

På den här sidan

Lägg till ett nytt betalningsalternativ för Xbox Live online

Lägg till ett nytt betalningsalternativ för din Xbox Live-prenumeration

Obs! Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ enbart för Store-inköp följer du anvisningarna i avsnittet nedan.

Det är lätt att lägga till ett nytt betalningsalternativ för din Xbox Live-prenumeration. Så här gör du:

1. I webbläsaren går du till Mitt konto.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
  3. Välj Tjänster och prenumerationer.
  4. I Xbox Live-avsnittet, under Betald med, väljer du Ändra hur du betalar.
  5. Välj Lägg till en ny betalningsmetod, välj Nästa och följ sedan anvisningarna för att ange ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som ett nytt betalningsalternativ.

Lägg till ett nytt betalningsalternativ för Store-köp

Obs! Om du använder samma betalningsalternativ för såväl Store-inköp som din Xbox Live-prenumeration följer du anvisningarna i avsnittet ovan.

Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ enbart för Store-köp följer du det här anvisningarna:

1. I webbläsaren går du till Mitt konto.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
  3. Välj Betalning och fakturering och sedan Betalningsalternativ.
  4. Välj Lägg till ett betalningsalternativ och följ sedan anvisningarna för att ange ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som ett nytt betalningsalternativ.

Ändra ett betalningsalternativ för Xbox Live online

Det är enkelt att ändra betalningsalternativ. Så här gör du:

1. I webbläsaren går du till Mitt konto.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
  3. Välj Tjänster och prenumerationer.
  4. I Xbox Live-avsnittet, under Betald med, väljer du Ändra hur du betalar.
  5. På sidan "Ändra hur du betala för prenumerationen på Xbox Live" kan du använda den nedrullningsbara listrutan för att välja ett nytt betalningsalternativ.
    Obs! Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ väljer du Lägg till en ny betalningsmetod. Välj sedan Nästa och följ sedan anvisningarna för att ange ditt kreditkort, betalkort eller PayPal-konto som nytt betalningsalternativ.
  6. När du har valt den metod som ska ändras väljer du Nästa och följer sedan anvisningarna för att ändra betalningsalternativ.

Ta bort ett betalningsalternativ för Xbox Live online

Viktigt Om betalningsalternativet används för att betala en prenumeration måste du först avbryta prenumerationen innan du kan ta bort betalningsalternativet. Mer information finns i artikeln Säga upp din Xbox Live-guldprenumeration.

Det är lätt att ta bort ditt betalningsalternativ. Så här gör du:

1. I webbläsaren går du till Mitt konto.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
  3. Välj Betalning och fakturering och sedan Betalningsalternativ.
  4. Välj det betalningsalternativ du vill ta bort och följ sedan anvisningarna för att ta bort betalningsalternativet.