Betalningen för din Xbox-prenumeration nekades

Om du får en avisering om att betalningen för din Xbox-prenumeration har nekats på grund av en utestående skuld måste du betala skulden innan du kan förnya prenumerationen.

Obs! Om din Xbox-prenumeration har stängts av läser du Din Xbox-prenumeration är avstängd.

Om betalningsalternativet som är kopplat till din Xbox-prenumeration har upphört att gälla måste du ändra det innan du kan betala det utestående saldot och förnya prenumerationen. Så här ändrar du betalningsalternativet för din prenumeration online:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Välj Tjänster och prenumerationer.
  3. Välj Betala nu under Nästa debitering för prenumerationen vars avgift du inte har betalat.
  1. På sidan Ändra hur du betalar för dessa prenumerationer väljer du det betalningsalternativ som du vill ändra på rullgardinsmenyn.

Obs! Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ väljer du Lägg till en ny betalningsmetod. Välj sedan Nästa och följ sedan anvisningarna för att ange ditt kontokort, betalkort eller PayPal-konto som nytt betalningsalternativ.

1. Välj Nästa när du har ändrat betalningsalternativet. Då överförs den summa som du är skyldig till det nya betalningsalternativet, som debiteras direkt.