Felsöka köp från Xbox 360-marknadsplatsen

Lösningarna på den här sidan kan hjälpa dig att åtgärda problem med köp eller nedladdning av kostnadsfritt innehåll från Xbox 360-marknadsplatsen.

Du kan också använda lösningarna på den här sidan om du har problem med att köpa eller ladda ned Xbox 360-innehåll i följande scenarier på din Xbox One-konsol:

• Ladda ned ett kostnadsfritt Xbox 360 Games with Gold-spel
  • Köpa eller skaffa kostnadsfritt innehåll i avatarappen på Xbox One
  • Köpa eller skaffa kostnadsfritt innehåll i avatarappen på Windows 10
  • Köpa eller skaffa ett kostnadsfritt Xbox 360-spel

Jag får meddelandet "Ditt konto kan inte göra den här typen av köp på Xbox.com. Slutför transaktionen från din Xbox."

Det här felet innebär att det Microsoft-konto du försöker använda för att göra köpet inte kan göra köpet.

Barn- och tonårskonton är förhindrade att göra köp på Xbox 360-marknadsplatsen. Det hjälper inte att ändra Microsoft-kontots ålder eller dina inställningar för köp.

Åtgärda problemet genom att köpa eller ladda ned innehållet på din Xbox 360-konsol.

Jag blir ombedd att lägga till ett betalningsalternativ för att slutföra köpet när jag försöker ladda ned ett kostnadsfritt spel.

Det här felmeddelandet innebär att du inte har något betalningsalternativ på ditt Microsoft-konto. Du måste ha ett betalningsinstrument på ditt Microsoft-konto för att kunna ladda ned kostnadsfritt innehåll från Xbox 360-marknadsplatsen. Om du vill lägga till ett betalningsalternativ loggar du in på ditt Microsoft-konto, väljer Lägg till betalningsalternativ och följer anvisningarna.

Om du inte vill lägga till ett betalningsalternativ kan du ladda ned innehållet med din Xbox 360-konsol.

Jag vill använda saldot på mitt Microsoft-konto för att betala för en artikel, men jag ser det inte i listan med betalningsalternativ.

Du kan inte använda pengarna på ditt Microsoft-konto för att köpa innehåll från Xbox 360-marknadsplatsen.

Du kan åtgärda problemet genom att köpa artikeln på din Xbox 360-konsol, där du kan använda saldot på ditt Microsoft-konto för att göra inköp.

Jag lade till ett betalningsalternativ på mitt konto på account.microsoft.com eller på min Xbox One-konsol, men jag kan inte se betalningsalternativet när jag försöker göra ett köp.

Om du inte kan se betalningsalternativet när du försöker göra ett köp måste du lägga till betalningsalternativet på din Xbox 360-konsol.