Uppdatera faktureringskontaktinformationen på Xbox 360

Om du flyttat eller har ett nytt telefonnummer måste du uppdatera faktureringsinformationen i Microsoft-kontot. Det är enkelt att uppdatera namn, postadress, telefonnummer eller e-postadress via Xbox 360-konsolen.

Obs! Om du behöver ändra kreditkortsnumret, namnet på kreditkortet eller faktureringsadressen för kreditkortet på Xbox 360-konsolen går du istället till Hantera dina betalningsalternativ på Xbox 360.

1. Logga in med din Xbox Live-gamertag för det konto som du vill uppdatera.
  2. Gå till Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan Konto.
  1. Välj Hantera betalningsalternativ.
  2. Välj Uppdatera betalningsalternativ.
  1. Välj det betalningsalternativ du vill uppdatera och uppdatera sedan den information som behövs innan du väljer Nästa.
  2. Uppdatera den faktureringsinformation som behövs och välj sedan Done.
  3. När bekräftelseskärmen för betalningsuppdateringen visas väljer du OK.