Uppdatera din faktureringskontaktinformation online

Uppdatera din faktureringskontaktinformation Logga in på ditt Microsoft-konto om du vill ändra namnet, adressen, telefonnumret och e-postadressen som hör till din Xbox-faktureringsinformation.

Uppdatera din faktureringskontaktinformation

Om du flyttat eller ändrat namn, e-postadress eller telefonnummer måste du uppdatera den faktureringsinformation som finns på ditt Microsoft-konto. Så här gör du:

1. Gå till account.microsoft.com och logga in på det Microsoft-konto du vill uppdatera.
  2. Välj Redigera profil och gör sedan de ändringar som behövs för att uppdatera faktureringsinformationen.

Uppdatera din faktureringskontaktinformation på din Xbox 360-konsol

Du kan uppdatera faktureringskontaktinformationen på din Xbox 360. Du kan dock inte uppdatera faktureringsinformationen på din Xbox One.