Använda PayPal med ditt Microsoft-konto

PayPal kan användas som betalningssätt i vissa länder och regioner för att köpa Xbox Live Guld-prenumerationer och innehåll som spel, appar, musik, HD-filmer och TV-program på Xbox 360-konsolen, Xbox One-konsolen och Xbox.com.

Ämnen

Länder och regioner där PayPal kan användas som betalningssätt

Vi arbetar för att göra PayPal tillgängligt på fler ställen. Du kan för närvarande använda PayPal med ditt Microsoft-konto i följande länder och regioner:

•    Australien
•    Österrike
•    Belgien
•    Kanada
•    Danmark
•    Frankrike
•    Tyskland
•    Hongkong
•    Irland
•    Italien
•    Mexiko
•    Nederländerna
•    Nya Zeeland
•    Norge
•    Polen
•    Portugal
•    Singapore
•    Spanien
•    Sverige
•    Schweiz
•    Storbritannien
•    USA

Lägga till eller ta bort PayPal från ditt konto

Visa köphistoriken för PayPal

Du kan se dina PayPal-transaktioner i din Xbox-köphistorik. Mer information finns i Kontrollera din Xbox-köphistorik. Du kan också se dina PayPal-transaktioner på PayPal.com.

Lägga till ett PayPal-konto som stöds

Du kan bara använda PayPal-konton som har ett kreditkort eller bekräftat bankkonto som betalningsmedel. Om du vill använda PayPal med ditt Microsoft-konto ska du kontrollera att ditt PayPal-konto använder ett godkänt betalningsmedel, eller prova ett annat PayPal-konto.

Obs! Om du får ett felmeddelande med statuskoden 8382025C så stöds inte det PayPal-konto som du försöker lägga till. Mer information finns i Felkod 8382025C visas när du köper något med PayPal på Xbox 360.