Leta reda på spelaktiverings- och token-nycklar för en fullständig spelnedladdning.

Översikt

När du köper eller laddar ned ett spel via Games for Windows-marknadsplatsen finns spelnycklarna och Games for Windows LIVE-åtkomsttoken sparade i klientprogramvaran för Games for Windows-marknadsplatsen. Spelnycklarna innefattar spelaktiveringstoken LIVE-åtkomsttoken. Om du behöver återinstallera ett spel och ombeds ange dina nycklar eller tokens kan du få dem från klientprogramvaran för Games for Windows-marknadsplatsen. Den här sidan visar dig hur.

Leta reda på dina tokens

1. Starta klientprogramvaran för Games for Windows-marknadsplatsen på din dator. Du gör det genom att klicka på Start, peka på All Programs, Games for Windows – Marketplace och sedan klicka på Games for Windows – Marketplace. Om du inte hittar det här objektet går du till C:\Program Files (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client och dubbelklickar sedan på GFWLClient.
    Obs! Om klientprogramvaran inte öppnas högerklickar du på GFWLClient och väljer sedan Run As Administrator.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto (tidigare Windows LIVE ID) och lösenord.
  3. Klicka på All Downloads längst upp i navigeringsfönstret.
  4. Klicka på Full games till vänster i navigeringsfönstret.
  5. Leta reda på och välj fullständig spelnedladdning för vilken du vill få en token för spelaktivering eller åtkomst till LIVE.
  6. Under spelinformationen klickar du på spel och utökar sedan View Game Keys.
    Spelaktiveringstoken och token för åtkomst till LIVE visas.
picture
Obs!
  • Om du vill aktivera spelet före installationen måste du ha spelaktiveringstoken.
  • När spelet är installerat måste du ha en token för åtkomst till LIVE för att spela spelet och ansluta till LIVE-tjänsten.
  • För varje objekt du köper via Games for Windows LIVE-marknadsplatsen med klientprogramvaran för Games for Windows LIVE finns alternativet View Game Keys tillgängligt. Det här alternativet sparar spelaktiveringstoken och token för åtkomst till LIVE så att tokens finns tillgängliga om du behöver dem.