Lösa in förbetalda kort eller kampanjkoder på Windows Phone 8

Du kan lösa in förbetalda kort och kampanjkoder på din Windows Phone 8 för filmer, tv-program och andra specialerbjudanden.

En bild av baksidan på ett värdekort som visar var du hittar den 25-siffriga koden.

Så här löser du in värdekort och koder:

1. Tryck på panelen Xbox Video (Video på vissa telefoner) eller tryck på Xbox Video (Video) i din applista.
  2. På vilken panel som helst trycker du på Mera (ellipsikonen) och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Lös in kod.
  4. En webbplats öppnas på din telefon. Logga in om det behövs och tryck sedan på Redeem.

Obs! Av säkerhetsskäl kan du eventuellt ombes ange en säkerhetskod.

5. Välj Lös in.
  6. Ange den 25-siffriga koden och välj Lös in.