Lösa in förbetalda kort eller kampanjkoder på Windows Phone 8

Översikt

Du kan lösa in förbetalda kort och kampanjkoder på din Windows Phone 8 för filmer, tv-program och andra specialerbjudanden.

Så här löser du in kort och koder:

1. Tryck på panelen Xbox Video eller på Xbox Video i din app-lista.
  2. Tryck på More (ellipsikonen) och sedan på Settings från någon av panelerna.
  3. Tryck på Redeem code.
  4. En webbplats öppnas på din telefon. Logga in om det behövs och tryck sedan på Redeem.
  5. Obs! Av säkerhetsskäl kan du eventuellt ombes ange en säkerhetskod.

6. Ange den 25-siffriga koden och tryck på Confirm.