Hur du löser in en förbetald Xbox-kod

I den här artikeln förklaras hur du löser in förbetalda Xbox-koder så att du kan göra Xbox-köp eller utöka dina Xbox-prenumerationer.

Förbetalda Xbox-koder är 25 tecken långa, innefattar både siffror och bokstäver och följer ett 5 × 5-format – fem block med fem tecken.

Du kan lösa in förbetalda Xbox-koder på din konsol eller en dator.

Video: Använda en förbetald kod på Xbox One

Titta på videon om att använda en förbetald kod på Xbox OneObs! Videon finns bara på engelska.

På den här sidan

Så här löser du in en förbetald kod i en webbläsare

Obs! Förbetalda koder kan inte användas om det finns en skuld på ditt konto eller om ditt betalningssätt har gått ut eller slutat gälla. Mer information finns i Så här betalar du en förfallen skuld för en Xbox-prenumeration.

Du kan lösa in alla typer av förbetalda koder, inklusive Microsoft-presentkort och Xbox Live-prenumerationer, via en webbläsare och använda dem omedelbart. Så här gör du:

1. I en webbläsare går du till Lös in kod och sedan väljer du Logga in.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Välj Lös in.
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och välj sedan Bekräfta.

Så här löser du in en förbetald kod på en Xbox One-konsol

Obs! Förbetalda koder kan inte användas om det finns en skuld på ditt konto eller om ditt betalningssätt har gått ut eller slutat gälla. Mer information finns i Så här betalar du en förfallen skuld för en Xbox-prenumeration.

Du kan lösa in alla typer av förbetalda koder, inklusive Microsoft-presentkort och Xbox Live-prenumerationer, på din Xbox One-konsol och använda dem omedelbart. Så här gör du:

1. startsidan rullar du åt höger till Store.
  2. Under Spel väljer du Använd en kod.
  3. Använd någon av följande metoder för att ange din förbetalda Xbox-kod:
    • För koder med 25 tecken:
      1. Om du inte har en QR-kod, eller om det inte går att skanna koden, väljer du Eller ange koden med 25 tecken.
      2. Använd tangentbordet på skärmen för att ange koden med 25 tecken på skärmen Ange din kod. och välj sedan Retur. Du behöver inte ange bindestreck eftersom systemet tar hand om det åt dig.
      3. Välj Bekräfta.

När du löst in din kod får du ett bekräftelsemeddelande.

Så här löser du in en förbetald kod på en Xbox 360-konsol

Obs! Förbetalda koder kan inte användas om det finns en skuld på ditt konto eller om ditt betalningssätt har gått ut eller slutat gälla. Mer information finns i Så här betalar du en förfallen skuld för en Xbox-prenumeration.

1. Logga in på det Microsoft-konto som du vill använda den förbetalda koden för.
  2. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  3. Välj Spel och appar och välj sedan Utnyttja kod.
  1. Ange den förbetalda koden med 25 tecken och välj sedan Klart.
  2. Välj Ja för att bekräfta inlösningen, när du ombeds göra det.