Hur du löser in en förbetald kod

Översikt

I den här artikeln förklarar vi hur du löser in förbetalda koder så att du kan köpa Xbox-material och utöka dina medlemskap. Du lär dig också hur du kontrollerar saldot på ditt Microsoft-konto.

Förbetalda koder kommer oftast i form av kort med en 25-siffrig kod på baksidan. Du kan köpa dem själv från en återförsäljare eller så har du fått dem i present. Du kan använda förbetalda koder för att göra inköp utan ett kreditkort. Du kan lösa in förbetalda koder på din konsol eller en dator.

På den här sidan

Den här sidan består av följande ämnen:

Datoranvisningar: Lösa in en förbetald kod

Du kan lösa in alla typer av förbetalda koder, t.ex. presentkort för Xbox, Xbox Live-guldkort och Xbox Music Pass-kort, på en dator och använda dem på kontot omedelbart. Gör så här:

1. På en dator går du till Redeem Code och klickar på Sign In.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Klicka på Redeem.
picture
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och klicka på Confirm.
picture

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Lösa in en förbetald kod

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

1. Gå till Games och välj sedan Use a code. Eller säg ”Xbox, use code.”
  2. Logga in om du ombeds göra det.
  3. Om du har en QR-kod håller du upp den framför Kinect-sensorn.
    Om du inte har en QR-kod väljer du Or enter the 25 character code och anger sedan koden.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Lösa in en förbetald kod

1. Logga in på Xbox Live med det konto du vill använda den förbetalda koden för.
  2. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
picture
  1. Gå till Games & Apps och välj Redeem Code.
picture
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och välj Done.
  2. Bekräfta inlösen genom att klicka på Yes när du uppmanas till det.

Du kan också titta på följande video och lära dig hur du löser in en kod för ett nedladdningsbart spel.

Lös in en kod för ett nedladdningsbart spel