Hur du löser in en förbetald Xbox-kod

Översikt

I den här artikeln förklarar vi hur du löser in förbetalda koder så att du kan köpa Xbox-material och utöka dina medlemskap. Du lär dig också hur du kontrollerar saldot på ditt Microsoft-konto.

Förbetalda koder kommer oftast i form av kort med en 25-siffrig kod på baksidan. Du kan köpa dem själv från en återförsäljare eller så har du fått dem i present. Du kan använda förbetalda koder för att göra inköp utan ett kreditkort. Du kan lösa in förbetalda koder på din konsol eller en dator.

picture

Obs! Om du använder Xbox 360 Entertainment For All-planen (endast USA) kan du inte ”samla” eller kombinera förbetalda prenumerationer under den tiden. Om du avbryter prenumerationen innan de två åren har gått debiteras du en avgift för förtida avsluta och eventuella skatter.

Lösningar

Datoranvisningar: Lösa in en förbetald kod

Du kan lösa in alla typer av förbetalda koder, t.ex. presentkort för Xbox, Xbox Live-guldkort och Xbox Music Pass-kort, på en dator och använda dem på kontot omedelbart. Gör så här:

1. Besök sidan Lös in kod från en dator och klicka på Logga in.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Klicka på Lös in.
picture
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och klicka på Bekräfta.
picture

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Lösa in en förbetald kod

1. På startsidan bläddrar du åt höger till Store.
  2. Under Categories väljer du Games.
picture
  1. Välj Use a code. Eller säg Xbox, use code.
picture
  1. Logga in om du ombeds göra det.
  2. Om din förbetalda kod är en QR-kod håller du upp den framför Kinect-sensorn.
picture

I annat fall väljer du Or enter the 25-character code och skriver in koden.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Lösa in en förbetald kod

1. Logga in på Xbox Live med det konto du vill använda den förbetalda koden för.
  2. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
picture
  1. Gå till Spel och appar och välj Lös in kod.
picture
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och välj Klart.
  2. Välj Yes för att bekräfta inlösningen, när du ombeds göra det.

Du kan också titta på följande video och lära dig hur du löser in en kod för ett nedladdningsbart spel på Xbox 360.

Lös in en kod för ett nedladdningsbart spel

Titta på videon Lös in en kod för ett nedladdningsbart spel