Logga in
Dela den här sidan

Hur du löser in en förbetald Xbox-kod

I den här artikeln förklarar vi hur du löser in förbetalda koder så att du kan köpa Xbox-material och utöka dina prenumerationer. Du lär dig också hur du kontrollerar saldot på ditt Microsoft-konto.

Förbetalda koder kommer oftast i form av en 25-siffrig kod tryckt på ett kort som köps hos en återförsäljare. Du kan använda förbetalda koder för att göra inköp utan ett kreditkort. Du kan lösa in förbetalda koder på din konsol eller en dator.

picture

Obs! Om du använder Xbox 360 Entertainment For All-planen (endast USA) kan du inte ”samla” eller kombinera förbetalda prenumerationer under den tiden. Om du avbryter prenumerationen innan de två åren har gått debiteras du en avgift för förtida avsluta och eventuella skatter.

På den här sidan

Anvisningar för webbläsare: Lösa in en förbetald kod

Du kan lösa in alla typer av förbetalda koder, t.ex. presentkort för Xbox, Xbox Live-guldkort och Xbox Music Pass-kort, med hjälp av en webbläsare och använda dem på kontot omedelbart. Så här gör du:

1. I en webbläsare går du till Redeem code och klickar på Sign In.
  2. Logga in med ditt Microsoft-konto.
  3. Klicka på Redeem.
picture
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och klicka på Bekräfta.
picture

Anvisningar om Xbox One-konsolen: Lösa in en förbetald kod

1. På startsidan bläddrar du åt höger till Store.
  2. Under Categories väljer du Games.
picture
  1. Välj Use a code. Eller säg Xbox, use code.
picture
  1. Logga in om du ombeds göra det.
  2. Om din förbetalda kod är en QR-kod håller du upp den framför Kinect-sensorn.
picture

I annat fall väljer du Or enter the 25-character code och skriver in koden.

Anvisningar om Xbox 360-konsolen: Lösa in en förbetald kod

1. Logga in på Xbox Live med det konto du vill använda den förbetalda koden för.
  2. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
picture
  1. Gå till Spel och appar och välj Lös in kod.
picture
  1. Ange den förbetalda koden på 25 tecken och välj Done.
  2. Välj Yes för att bekräfta inlösningen, när du ombeds göra det.