Förbetalda koder

På den här sidan kan du läsa om de olika typer av förbetalda koder du kan använda för att köpa Xbox-relaterat innehåll, vilket slags innehåll man kan köpa med koder och hur varje typ av förbetald kod påverkar Microsoft-kontot.

På den här sidan

Xbox-presentkort

Du kan köpa Xbox-presentkort från återförsäljare på eller utanför nätet och lägga till dem i ditt Microsoft-konto för framtida Xbox-relaterade inköp. De kan också ges bort i present.

Vad kan jag köpa med ett Xbox-presentkort? Du kan lösa in ett Xbox-presentkort mot följande saker:

• Xbox Live-innehåll, t.ex. spel- och appinnehåll

Hur påverkas mitt Microsoft-konto av att jag använder ett Xbox-presentkort? När du löser in en kod för ett Xbox-presentkort läggs beloppet som återstår på presentkortet läggs till i ditt Microsoft-konto.

Anmärkningar

Se till att den valuta du använder för att köpa presentkortet matchar det land som är förknippat med mottagarens faktureringskonto när du köper ett Xbox-presentkort. I annat fall kan mottagaren inte lösa in det.

Om du löser in ett Xbox-presentkort i ett land som inte matchar det som förknippas med ditt faktureringskonto kan du inte använda pengarna.

Pengarna på ditt Microsoft-konto går inte att överföra.

Undantag: Eftersom euro används som valuta i flera länder måste du om du köper ett Xbox-presentkort med euro se till att mottagaren löser in det i ett land som är förknippat med mottagarens faktureringskonto.

Xbox Live-guldmedlemskapskod

En Xbox Live-guldmedlemskapskod går att lösa in mot ett Xbox Live-guldmedlemskap.

Hur påverkas mitt Microsoft-konto av att jag använder ett Xbox Live-guldmedlemskap? När du löser in en kod för ett Xbox Live-guldmedlemskap läggs ett Xbox Live-guldmedlemskap till ditt konto, eller så förlängs ett befintligt Xbox Live-guldmedlemskap.

Xbox Music Pass-kod

En Xbox Music Pass-kod kan lösas in mot ett Xbox Music Pass.

Hur påverkas mitt Microsoft-konto av att jag använder ett Xbox Music Pass? När du löser in en kod för ett Xbox Music Pass läggs ett Xbox Music Pass till ditt Microsoft-konto, eller så förlängs ett befintligt Xbox Music Pass.

Microsoft Points

Microsoft Points upphörde att gälla i augusti 2013. Transaktioner på Xbox sker nu i den lokala valutan* i stället för i Microsoft Points. Det kommer tillsvidare att vara möjligt att lösa in Microsoft Points-kort som du köper hos våra återförsäljare på din konsol och Xbox.com. Microsoft planerar inte att sluta acceptera tidigare köpta Points-kort eller -koder. Mer information finns i Microsoft-kontot övergår till lokala valutor.

*Priserna i Förenade Arabemiraten är i USD.

Vad kan jag köpa med Microsoft Points? Du kan lösa in Microsoft Points mot följande saker:

• Xbox Live-innehåll, t.ex. spel- och appinnehåll

Hur påverkas mitt Microsoft-konto av att jag använder Microsoft Points? När du löser in en kod för Microsoft Points läggs Microsoft Points till i ditt konto.

Andra förbetalda koder

Förutom Xbox-presentkort, Xbox Live-guldkort och Microsoft Points finns det andra typer av förbetalda koder för specifika objekt såsom spel eller appinnehåll.

Vad kan jag köpa med andra förbetalda koder? Du kan lösa in andra förbetalda koder mot följande saker:

• Xbox Live-innehåll, t.ex. spel- och appinnehåll

Hur påverkas mitt Microsoft-konto av att jag använder andra förbetalda koder? När du löser in andra förbetalda koder mot Xbox Live-innehåll läggs innehållet till i ditt Microsoft-konto och nedladdningen påbörjas.