Läs om presentkort och förbetalda koder

Video: Använda en förbetald kod på Xbox One

Titta på videon om att använda en förbetald kod på Xbox One. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Microsoft erbjuder presentkort och förbetalda koder för många olika tjänster. Den här sidan täcker in de olika typer av förbetalda koder och presentkort du kan använda för att köpa Xbox-relaterat innehåll, vilket slags innehåll man kan köpa med koder och hur varje typ av förbetald kod påverkar Microsoft-kontot.

Om du vill veta hur du löser in ett presentkort eller en förbetald kod läser du Hur du löser in en förbetald Xbox-kod.

Om du vill veta hur du löser in förbetalda koder för utvärdering av Xbox läser du Så här skaffar du ett provmedlemskap på Xbox Live Guld.

Om du vill veta mer om Microsoft-presentkort och värdekort läser du Om presentkort.

På den här sidan

Xbox-presentkort

Vad kan jag köpa med ett Xbox-presentkort?

Xbox-presentkort är ett jättebra sätt att skaffa det senaste i spel och underhållning från Xbox Store. När du löser in ditt Xbox-presentkort på ditt Microsoft-konto kan du använda det för att köpa de senaste spelen, kartpaketen, filmerna, TV-programmen, låtarna, apparna med mera från alla deltagande Microsoft-onlinebutiker, inklusive Windows Store och Windows Phone Store.

Anmärkningar

• Du kan inte använda Xbox-presentkortet för att köpa en Xbox Live Guld-prenumeration eller andra prenumerationstjänster direkt.
  • Du kan inte använda Xbox-presentkortet för att köpa innehåll från Xbox 360-marknadsplatsen eller Xbox 360-innehåll på Xbox One.
  • När du köper ett Xbox-presentkort ska du se till den valuta du använder matchar den valuta som är associerad med mottagarens faktureringskonto. I annat fall kan mottagaren inte lösa in det.
  • Om du löser in ett Xbox-presentkort i ett land som inte stämmer överens med det som är associerat med ditt faktureringskonto kan du inte använda de medlen.
  • Medlen på ditt Microsoft-konto kan inte överföras efter att du löst in ditt Xbox-presentkort.
  • Du kan inte använda medlen på ditt Microsoft-konto för att köpa fysiska varor från onlinebutiker.

Windows-presentkort

Vad kan jag köpa med ett Windows-presentkort?

Windows-presentkort fungerar på samma sätt som Xbox-presentkort och är ett jättebra sätt att skaffa det senaste i spel, appar och underhållning från Windows Store. När du löser in ditt Windows-presentkort på ditt Microsoft-konto kan du använda det för att köpa innehåll från alla deltagande Microsoft-onlinebutiker, inklusive Windows Phone Store och Xbox Store.

Anmärkningar

• Du kan inte använda Windows-presentkortet för att köpa en Xbox Live Guld-prenumeration eller någon annan prenumerationstjänster direkt.
  • Du kan inte använda Windows-presentkortet för att köpa innehåll från Xbox 360-marknadsplatsen eller Xbox 360-innehåll på Xbox One.
  • När du köper ett Windows-presentkort ska du se till den valuta du använder matchar den valuta som är associerad med mottagarens faktureringskonto. I annat fall kan mottagaren inte lösa in det.
  • Om du löser in ett Windows-presentkort i ett land som inte stämmer överens med det som är associerat med ditt faktureringskonto kan du inte använda de pengarna.
  • Medlen på ditt Microsoft-konto kan inte överföras efter att du löst in ditt Windows-presentkort.
  • Du kan inte använda medlen på ditt Microsoft-konto för att köpa fysiska varor från onlinebutiker.

Förbetald kod för Xbox Live Guld-prenumeration

Vad kan jag köpa med en förbetald kod för Xbox Live Guld-prenumeration?

En förbetald kod för Xbox Live Guld-prenumeration kan användas för att köpa en 1-, 3- eller 12-månaders Xbox Live Guld-prenumeration som du kan använda med din Xbox-konsol. Du kan inte köpa något annat med den hör typen av förbetald kod.

Andra förbetalda koder

Vad kan jag köpa med andra typer av förbetalda koder?

Förutom förbetalda koder för Xbox-presentkort, Windows-presentkort och Xbox Live Guld-prenumerationer finns det andra typer av förbetalda koder för specifika objekt.

Exemplen innefattar EA Access Pass för Xbox One-nedladdningskod, spelspecifika förbetalda nedladdningskoder, koder för nedladdningsbart innehåll för specifika spel och den digitala koden för Groove Music Pass.

De här förbetalda koderna kan bara användas för att köpa avsedd Xbox-prenumeration eller avsett Xbox--innehåll. Du kan inte köpa något annat med den hör typen av förbetald kod.

Microsoft Points

Microsoft Points upphörde att gälla i augusti 2013. Transaktioner på Xbox sker nu i din lokala valuta.* Microsoft Points-kort som du köper hos återförsäljare kommer tills vidare att kunna lösas in på din konsol och Xbox.com. Microsoft planerar inte att sluta acceptera tidigare köpta Points-kort eller -koder. Mer information finns i Vanliga frågor och svar om övergången till lokala valutor för Microsoft-kontot.

*Priserna i Förenade Arabemiraten är i USD.