Kontrollera fakturerings- och inköpshistoriken för Xbox Live

QuickLink

Logga in på ditt Microsoft-konto och kontrollera din transaktionshistorik på Xbox Live.

Visa dina transaktioner online

Om du vill kontrollera din inköpshistorik för Xbox Live måste du ange e-postadressen och lösenordet för Microsoft-kontot. Läs Glömt lösenordet till Microsoft-kontot där det finns anvisningar om hur du återställer lösenordet om du inte har den här informationen.

1. Logga in på ditt Microsoft-konto. Du kanske måste ange en säkerhetskod. Följ anvisningarna som tillhandahålls.

Dina fem senaste transaktioner visas under Transactions.

picture
  1. Mer information får du genom att välja en transaktion eller klicka på More under Transactions.
picture

Om du vill se transaktionerna som hör till ditt Microsoft-konto klickar du på Se alla transaktioner på Commerce.Microsoft.com under Fakturering. Du kanske måste ange en säkerhetskod.

Amerikanska kunder: Om Xbox Live-medlemskapet är Xbox 360 Entertainment For All Plan (tidigare ”2 Year Xbox Live Gold Contract”) visas inga debiteringar på nätet. Du får ett e-postmeddelande per månad till Microsoft-kontots e-postadress med information om de återkommande debiteringarna för prenumerationen.

Jag ser en debitering av mitt kreditkort, men den debiteringen visas inte när jag loggar in online. Varför?

Om du har mer än ett Xbox Live-konto kan det hända att ditt kontokortsutdrag visar kostnader för konton utöver det konto där du är inloggad. Ditt kreditkort kan också vara kopplat till ett annat Xbox-konto, t.ex. ditt barns. Kolla efter andra Xbox Live-profiler på konsolen och logga in med det Microsoft-konto som hör till dessa Xbox Live-profiler. Om du glömt ditt Microsoft-konto läser du Hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto.