Lägga till, ändra eller ta bort dina kreditkort för Xbox Music Pass

Översikt

Du kan ha ett eller flera kreditkort kopplade till ditt Xbox Music Pass (tidigare Zune Music Pass). Dessa betalningsalternativ kan användas för att köpa artiklar från Music Store och hanteras från sidan Betalningsalternativ för ditt konto.

picture

Mer information om Xbox Music Pass hittar du här:

Ändra kreditkort för ditt Xbox Music Pass

Så här kopplar du ett nytt kreditkort till ditt Xbox Music-konto:

1. Gå till din Microsoft-kontosida och logga in med den e-postadress och det lösenord för Microsoft-kontot som associeras med detta konto.
    Obs! Om du behöver komma åt ditt konto från Xbox Music-appen, öppnar du den, ställer pekaren i skärmens övre eller nedre högra hörn (eller sveper från höger), trycker eller klickar på Settings, trycker eller klickar på Account och trycker eller klickar sedan på Manage Payment Options.
picture
  1. När du loggat in kan du ombes att ange en kod som du fått via e-post eller textmeddelande (beroende på dina inställningar). Detta är bevis på din identitet. (Mer information om konfigurering av bevis på identitet hittar du i Få hjälp med säkerhetsbevisen för ditt Microsoft-konto.)
  2. Tryck eller klicka på Manage Payment options.
  3. Tryck eller klicka på Add a new credit card (du kanske måste rulla ned för att se knappen).
  4. På sidan “Add credit card” anger du informationen för det nya kreditkortet och trycker eller klickar på Save.

Ta bort ett kreditkort från ditt Xbox Music Pass

Om du har ett månadsbaserat Xbox Music Pass-medlemskap och tar bort ditt kreditkort kommer ditt Music Pass förbli aktivt till slutet av nuvarande betald period.

Så här tar du bort ett kreditkort från Xbox Music-konto:

1. Gå till din sida Microsoft-konto och logga in med e-postadressen och lösenordet för Microsoft-kontot som associeras med detta konto.
    Obs! Om du behöver komma åt ditt konto från Xbox Music-appen, öppnar du den, ställer pekaren i skärmens övre eller nedre högra hörn (eller sveper från höger), trycker eller klickar på Settings, trycker eller klickar på Account och trycker eller klickar sedan på Manage Payment Options.
  2. När du loggat in kommer du ombes att ange en kod som du fått via e-post eller textmeddelande (beroende på dina inställningar). Detta är bevis på din identitet. (Mer information om konfigurering av bevis på identitet hittar du i Få hjälp med säkerhetsbevisen för ditt Microsoft-konto.)
  3. Tryck eller klicka på Manage Payment options.
  4. På sidan “Manage Payment Options” trycker eller klickar du på Remove bredvid det kreditkort du inte vill använda längre.

Obs! Det gamla kreditkortet kommer att tas bort från vårt system och du kan inte längre använda det. All information som fortfarande visas används bara som referens.

Problem med att lägga till kreditkort eller ändra ett betalningsalternativ

Om du har problem när du försöker lägga till eller ändra ett betalningsalternativ läser du avsnittet ”Kreditkortsauktoriseringen misslyckades eller statuskoderna 80190821, 8004ad43 eller 8058F041” i Felsöka köprelaterade problem med Xbox Live.