Logga in
Dela den här sidan

Kontrollera din fakturerings- och inköpshistorik för Xbox Music Pass

Visa dina transaktioner online

Om du vill kontrollera din inköpshistorik för Xbox Music Pass måste du ange e-postadressen och lösenordet för Microsoft-kontot. Om du inte har den informationen kan du läsa Hitta ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord.

1. Logga in på ditt Microsoft-konto. Du kanske måste ange en säkerhetskod. Följ anvisningarna som tillhandahålls.

Dina fem senaste transaktioner visas under Transactions.

2. Mer information får du genom att välja en transaktion eller klicka på More under Transactions.

Om du vill se transaktionerna som hör till ditt Microsoft-konto klickar du på See all transactions at Commerce.Microsoft.com under Billing. Du kanske måste ange en säkerhetskod.

Jag ser en debitering av mitt kreditkort, men den debiteringen visas inte när jag loggar in online. Varför?

Om du har mer än ett Xbox Live-konto kan det hända att ditt kontokortsutdrag visar kostnader för konton utöver det konto där du är inloggad. Ditt kreditkort kan också vara kopplat till ett annat Xbox-konto, t.ex. ditt barns. Kolla efter andra Xbox Live-profiler på konsolen och logga in med det Microsoft-konto som hör till dessa Xbox Live-profiler. Om du inte känner till Microsoft-kontot läser du Hitta ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord.