Uppdatera betalningsuppgifterna för att fortsätta din Xbox-prenumeration

Om vi inte kan debitera ditt kontokort kommer du inte att kunna använda din Xbox-prenumeration förrän kortet uppdaterats eller en annan betalningsmetod lagts till. Om du köpt andra Microsoft-tjänster med samma kontokort kan även dessa tjänster påverkas.

Om du vill förhindra ytterligare störningar av tjänster ska du uppdatera dina betalningsuppgifter. Det kan du göra online eller på din Xbox One-konsol.

Uppdatera betalningsuppgifter online.

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.
  2. Leta rätt på den avstängda prenumerationen i listan.
  3. Välj det blåa frågetecknet under Status. Välj sedan länken Betala nu och följ anvisningarna.

Uppdatera betalningsuppgifterna på din Xbox One-konsol

1. Välj Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  2. Leta rätt på den avstängda prenumerationen och välj den.
  3. Under Betalning och fakturering väljer du Betala nu.
  4. Välj hur du vill betala och följ instruktionerna.