Kontrollera din köphistorik på Xbox 360

Om du ser en Xbox-debitering på ditt bankkontoutdrag och behöver titta på din inköpshistorik för Xbox för att se vad debiteringen gäller kan du göra det på din Xbox 360-konsol. Så här gör du:

1. Logga in på det Microsoft-konto som har den inköpshistorik du vill titta på.

Obs!
    Om du vill titta på ditt barns inköpshistorik måste du logga in på ditt barns Microsoft-konto. Om du inte är säker på vilken profil som gjorde inköpet kanske du måste gå igenom alla profilerna på konsolen.

Om du inte känner till e-postadressen eller lösenordet till ditt Microsoft-konto använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Gå till Inställningar, välj Konto och sedan Inköpshistorik på fliken Dina fakturaalternativ .
Bilden visar

Obs! Du kan ombes att uppdatera eller installera Internet Explorer-appen om den inte redan är installerad på konsolen.

1. Använd styrspakarna på din handkontroll för att rulla uppåt eller nedåt tills du ser den transaktion i din inköpshistorik som stämmer överens med debiteringen på ditt bankkontoutdrag.
  2. Om debiteringen gäller en Xbox-prenumeration och du vill säga upp den avslutar du IE-appen.
  3. Gå till Inställningar, välj Konto och sedan Hantera medlemskap på fliken Dina fakturaalternativ .
Bilden visar
  1. Använd styrspakarna på din handkontroll för att rulla till den prenumeration du vill säga upp och välj sedan Avbryt.