Felet "Ditt kreditkort har avvisats …” visas då du använder Xbox-prenumeration

Betala din utestående skuld Välj knappen Betala nu för att betala din utestående skuld för Xbox-prenumerationen.

Följande felmeddelande visas när du försöker använda din Xbox-prenumeration:

Ditt kreditkort har avvisats flera gånger av vår faktureringstjänst

Det innebär att du har en förfallen skuld på ditt Microsoft-konto.

Lösning

När det här meddelandet visas innebär det ett uppehåll i din Xbox-prenumeration på grund av utebliven betalning och att du för tillfället har en utestående skuld på ditt konto.

Innan du kan använda din Xbox-prenumeration måste du betala din utestående skuld. Så här betalar du den online:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.
  2. Leta rätt på din förfallna prenumeration i listan. Det förfallna beloppet visas i rött.
  3. Välj Betala nu och följ sedan anvisningarna för att betala det förfallna beloppet.

Obs! Du kan inte använda en förbetald kod för att betala din skuld. Du måste betala skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din förbetalda kod.

När du har betalat skulden och återställt din Xbox-prenumeration måste du uppdatera ditt betalningsalternativ eller lägga till ett nytt. Det gör du genom att läsa en av följande sidor:

Se också till att uppdatera din faktureringsinformation online så att den stämmer överens med ändringarna du gjorde för ditt betalningsalternativ. Om du vill göra det läser du Uppdatera faktureringskontaktinformationen online.