Ändra hur du betalar för en Xbox-prenumeration

Uppdatera det sätt du för tillfället betalar din Xbox-prenumeration med Välj den gröna inloggningsknappen om du vill ändra hur du betalar för dina Xbox-prenumerationer.
Video: Hantera betalningar och prenumerationer på Xbox

Titta på videon om att hantera betalningar och prenumerationer på Xbox. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Om det betalningsalternativ du använder för att betala för din Xbox-prenumeration har gått ut eller inte längre är giltigt måste du uppdatera det så att du inte förlorar tillgången till prenumerationen.

Ändra hur du betalar online

Så här ändrar du hur du betalar för en Xbox-prenumeration online:

1. I en webbläsare loggar du in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.
    Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.
  2. Hitta den Xbox-prenumeration vars betalningsalternativ du vill ändra i listan och välj sedan Ändra hur du betalar.
  3. Välj ditt nya betalningsalternativ i listan eller välj "Lägg till ett nytt sätt att betala" och följ sedan anvisningarna.

När du har uppdaterat hur du betalar för din Xbox-prenumeration kan du ta bort det betalningsalternativ du inte längre vill använda.

Om du vill använda en förbetald prenumerationskod i stället för att förnya prenumerationen kan du lösa in en förbetald kod. Du måste fortfarande avbryta din nuvarande prenumeration för att undvika förnyelseavgifter.

Obs! Om din prenumeration är förfallen måste du betala den förfallna skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din förbetalda kod.

Ändra hur du betalar på din Xbox One-konsol

På din Xbox One-konsol kan du enkelt ändra hur du betalar för din Xbox-prenumeration utan att gå online.

1. På konsolen väljer du Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  2. Välj den prenumeration som du vill hantera.
  3. Under Betalning och fakturering väljer du Ändra betalningsalternativ.
  4. Välj ett befintligt betalningssätt eller välj Lägg till en ny betalningsmetod.