Hantera din prenumeration på Xbox 360

Du kan enkelt hantera alla dina Xbox-prenumerationer, såsom Xbox Live Guld eller Groove Music Pass, på din Xbox 360-konsol. Så här gör du:

1. På din Xbox 360 loggar du in på det Microsoft-konto som hör till den prenumeration du vill hantera. Om du vill hantera ditt barns prenumeration måste du logga in på ditt barns Microsoft-konto.

Om du inte känner till e-postadressen eller lösenordet till ditt Microsoft-konto använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Välj Inställningar och sedan Konto.
  3. Välj Hantera medlemskap.
Exempel på skärm för kontohantering, med alternativet Hantera medlemskap markerat och en lista med kontots prenumerationer

Obs! Du kan ombes att uppdatera eller installera Internet Explorer-appen om den inte redan är installerad och aktuell på konsolen.

1. Använd styrspakarna på din handkontroll för att navigera till den prenumeration du vill hantera och gör något av följande:
    • Slå på eller stäng av automatisk förnyelse.
    • Ändra hur du betalar för Xbox-prenumerationer.
    • Använd funktionen Betala nu om dina Xbox-prenumerationer förfallit.
    • Kontrollera när dina Xbox-prenumerationer går ut eller förnya.
    • Se när nästa förnyelseavgift kommer att debiteras.
  2. Om du måste avbryta din prenumeration, ändra hur du betalar för din prenumeration eller omedelbart betala en förfallen prenumeration väljer du motsvarande länk och följer anvisningarna.

Exempellista med prenumerationer, var och en med alternativ som Avbryt eller Ändra hur du betalar