Så här betalar du en förfallen skuld för en Xbox-prenumeration

Betala din utestående skuld

Välj knappen Betala nu för att betala din utestående skuld för Xbox-prenumerationen.

Video: Hantera betalningar och prenumerationer på Xbox

Titta på videon om att hantera betalningar och prenumerationer på Xbox. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Om din Xbox-prenumeration stängs av och du har en utestående skuld måste du betala hela skulden för att kunna fortsätta använda prenumerationen. Så här betalar du en förfallen skuld online:

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.

Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Leta rätt på din förfallna prenumeration i listan. Det förfallna beloppet visas i rött.
  3. Välj Betala nu och följ sedan anvisningarna för att betala det förfallna beloppet.

Obs! Du kan inte använda en förbetald kod för att betala din skuld. Du måste betala den utestående skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din förbetalda kod.