Förbetalda koder

Du kan lösa in förbetalda koder, presentkort och kampanjkoder här.
Ta reda på hur du löser in Xbox-presentkort, Xbox Live-guldkort eller andra förbetalda koder för Xbox Live- eller Xbox Music-innehåll.
Om du har problem med inlösen av en förbetald kod på Xbox Live följer här några möjliga lösningar.
Om du köpt eller laddat ned ett spel via Games for Windows-marknadsplatsen finns spelnycklarna och Games for Windows Live-åtkomsttoken lagrade i klientprogramvaran. Lär dig hur du hittar dem för senare användning.
Ta reda på hur du löser in förbetalda kort eller kampanjkoder på din Windows Phone 8.
Läs om de olika typer av förbetalda koder du kan använda för att köpa Xbox-relaterat innehåll, till exempel vad du kan köpa och hur koder och inköp visas på ditt Microsoft-konto.
Ta reda på hur du felsöker problem som uppstår när du försöker lösa in en token eller QR-kod på din Xbox One.

Supportresurser