Förbetalda koder

If you have a prepaid code, gift card, or promotional code, you can redeem it here.
Om du har problem med inlösen av en förbetald kod på Xbox Live följer här några möjliga lösningar.
Ta reda på hur du kan lösa in förbetalda koder och Microsoft Points för Zune-innehåll i Zune-programvaran eller genom att gå till Xbox.com.
Om du köpt eller laddat ned ett spel via Games for Windows-marknadsplatsen finns spelnycklarna och Games for Windows LIVE-åtkomsttoken lagrade i klientprogramvaran. Lär dig hur du hittar dem för senare användning.
Ta reda på hur du löser in förbetalda kort eller kampanjkoder på din Windows Phone 8.
Läs mer om de olika typer av förbetalda koder du kan använda för att köpa Xbox-relaterat innehåll, däribland vad du kan köpa och hur koder/köp visas i ditt Microsoft-konto.
Ta reda på hur du felsöker problem som uppstår när du försöker lösa in en token eller QR-kod.

Supportresurser