Förbetalda koder

Läs om presentkort och förbetalda koder
Läs mer om de olika typer av förbetalda koder du kan använda för att köpa Xbox-relaterat innehåll, däribland vad du kan köpa och hur koder och köp visas i ditt Microsoft-konto.
Hur du löser in en förbetald Xbox-kod
Ta reda på hur du löser in Xbox-presentkort, Xbox Live-guldkort eller andra förbetalda koder för Xbox Live-innehåll.
Lösa in förbetalda koder
Du kan lösa in förbetalda koder, presentkort och kampanjkoder här.
Lösa in förbetalda kort eller kampanjkoder på Windows Phone 8
Ta reda på hur du löser in förbetalda kort eller kampanjkoder på din Windows Phone 8.
Felsöka problem med förbetald Xbox-kod
Hitta lösningar på problem med inlösen av förbetald kod på Xbox.
Felsöka inlösning av en QR-kod på Xbox One
Ta reda på hur du felsöker problem som uppstår när du försöker lösa in en QR-kod på din Xbox One-konsol.

Supportresurser