Hantera konto

Lär dig hur du hittar e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto, eller hur du återställer ett lösenord som du har glömt.
Lär dig ändra eller uppdatera din Xbox Live-kontoinformation: namn, adress, telefonnummer eller e-postadress.
När du ändrar region för ditt Xbox Live-konto ändras vissa saker i ditt konto medan andra inte påverkas. Ta reda på vilka ändringarna är och hur du åtgärdar dem.
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The e-mail address or password you entered is not valid. Please try again.”
Lär dig hur du åtgärdar felet Sorry, there’s a problem with your billing address så att du kan göra inköp med ditt Xbox Live-konto.
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Få svar på vanliga frågor om att logga in på Microsoft-kontot, återställa ett borttappat eller bortglömt lösenord och att hantera kontosäkerheten.
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.

Supportresurser