Logga in
Dela den här sidan

Hantera konto: Trender

Lär dig hur du hittar e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto, eller hur du återställer ett lösenord som du har glömt.
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
När du ändrar region för ditt Xbox Live-konto ändras vissa saker i ditt konto medan andra inte påverkas. Ta reda på vilka ändringarna är och hur du åtgärdar dem.
Lär dig ändra eller uppdatera din Xbox Live-kontoinformation: namn, adress, telefonnummer eller e-postadress.
Lär dig ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen.
Ta reda på hur du öppnar ditt Microsoft-konto igen.
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The e-mail address or password you entered is not valid. Please try again.”
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Hitta en lösning på felmeddelandet Error: The profile could not be signed in to Live som du kan få på en dator för Games for Windows Live.
Lär dig hur du tar bort lösenordet för ditt Microsoft-konto från din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.
Lär dig hur du åtgärdar felet Sorry, there’s a problem with your billing address så att du kan göra inköp med ditt Xbox Live-konto.

Supportresurser