Hantera konto: Trender

Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Du kan inte fylla i föräldramedgivandet när du skapar ett Xbox Live-barnkonto
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Öppna ditt Microsoft-konto igen
Ta reda på hur du öppnar ditt Microsoft-konto igen.
Ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen
Ta reda på hur du ändrar dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen.
Så här tar du bort lösenordet för ditt Microsoft-konto från din Xbox-konsol
Lär dig hur du tar bort lösenordet för ditt Microsoft-konto från din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.
Du ombeds uppdatera ditt konto när du laddar ned din Xbox Live-profil
Ta reda på varför du ombeds uppdatera din kontoinformation när du laddar ned din Xbox Live-profil.

Supportresurser